Thursday, January 23, 2020

Cara pakai Legging Thera Pants



Tengah HOT sekarang ni legging terapi kaki Thera Pants... ialah mana tak HOT nya... legging ni disulami dengan teknologi Far Infra Red untuk melancarkan peredaran darah, 13 batu terapeutik untuk melegakan otot tegang dan mengurut kaki.

www.suhailiisa.com


www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

ok nanti Sue share details product dan review product dalam entry yang lain. Untuk entry ni, Sue share dulu cara pakai legging thera pants ni...

klik video youtube kat bawah ni ok...klik juga butang SUBSCRIBE dalam youtube untuk follow video terbaru Sue dalam channel "motherhood with suhailiisa"


Sue share sikit teaser feedback daripada pengguna yang dah berpuas hati dengan produk kami.



Haaa...ramai ejen jual Thera Pants nih...tapi apa beza Sue dengan ejen lain?

 InshaAllah Sue akan berikan perkhidmatan terbaik, selamat dan pantas serta memastikan pembelian customer berbaloi selesaikan masalah berikut:

  • kaki kebas
  • urat kaki bersimpul
  • kaki bengkak
  • kaki sakit
  • perut buncit
  • peha besar
  • punggung lebar dan jatuh
  • sakit lutut
  • kaki lenguh
perkhidmatan yang ditawarkan:
  • warranty seumur hidup
  • repair percuma untuk koyak,tercabut dan rosak
  • free diet consultation
  • free body weight management consultation selama 12 bulan
kalau malas nak whatsapp Sue tanya details...klik je link ni ok (pertanyaan lanjut)

www.suhailiisa.com