Tuesday, October 27, 2020

Sales RM 278,853 walaupun waktu COVID-19. Tahniah TDC Dalam pada banyak bisnes yang sedang mengalami masalah untuk menjalankan perniagaan waktu pandemik Covid-19 ni, Alhamdulillah bisnes online Sue bersama Sahajidah Hai-O dan kumpulan The Diamond Circle terus Allah limpahkan dengan rezeki pandemik. Bisnes hanya menggunakan handphone dan internet tapi menghasilkan jualan cecah RM 50,000 minimum. MashaAllah Tabarakallah..

Bulan September 2020 sekali lagi memecah rekod bila salah seorang team TDC berjaya meraih pangkat sebagai Diamond Sales Manager dengan jualan sebanyak RM 278,853. Congratulations DSM Mazura Ali yang menetap di Terengganu. Seorang ibu anak 2 yang cekal berusaha untuk berikan yang terbaik untuk keluarga. Tahniah daripada saya, Suhaili Isa dan kumpulan. Moga kejayaan Mazu menjadi inspirasi untuk semua rakan kongsi bisnes TDC. 


Tahniah DSM Mazura Ali


Bukan itu je, bulan September 2020 juga kami raikan kejayaan 34 orang biz partner TDC yang berjaya hasilkan jualan 4 angka secara online sama ada berniaga part time ataupun full time. Tahniah buat rakan kongsi #teamsuhaili iaitu Shikin Sapian dan Sawiyah Samsudin. Mereka masih bekerja sebagai kerani pentadbiran dan juga Quantity surveyor tapi masih mampu berniaga selepas waktu kerja. Hebat....saya bangga dengan semangat harimau mereka.

Tahniah juga saya ucapkan kepada 34 orang lagi team The Diamond Circle yang berjaya menghasilkan jualan 4-5 angka walaupun dalam keadaan ekonomi merudum disebabkan pandemik Covid-19. 
Waktu sekarang, bisnes online merupakan jalan paling terbaik dan paling cepat untuk kita mulakan perniagaan dengan kos paling minimum. Kita hanya perlu belajar selok belok cara marketing online alaf baru menggunakan Zero Kos Marketing teknik. Kalau coach bisnes luar, mereka kenakan caj minimum Rm 150 untuk belajar teknik zero kos marketing. 

Benda yang menariknya, saya bantu semua rakan kongsi perniagaan teknik berniaga secara online dengan hanya perlu mendaftar sebagai ejen sah SHOM & team TDC dengan RM 47 sahaja. You all yang mendaftar sebagai ejen akan terus dapat previlege:

  • Website e-commerce seperti lazada, fashionvalet, shoppe dengan payment getway sendiri secara PERCUMA.
  • Hardcopy buku "Cara Pukau Pelanggan" dan "Teknik Zero Kos Marketing" secara PERCUMA.
  • Personal coaching bersama mentor secara PERCUMA seumur hidup anda dalam bisnes.
  • Belajar cara buat income RM 500 sebulan dengan pantas secara berniaga online.
  • Daftar sahaja terus dapat 1 produk percuma (Teh tarik MinCha tanpa gula) yang boleh diniagakan terus.
  • Support sistem daripada kumpulan untuk bahan posting, testimoni,artwork, video, caption dan lain-lain secara FREE. 

Bagi yang nak mulakan perniagaan sendiri dan hasilkan extra income minimum RM 500 sebulan, terus je KLIK LINK DI SINI  tekan gambar ikon orang di penjuru kanan di atas. Terus login sebagai customer dan Sign up as Distributor. 


Next entry saya nak share Tips Di Dapur untuk Ibu-ibu. Bookmark tau blog saya ni.

Salam sayang, Suhaili Isa.

No comments:

Post a Comment