Friday, August 16, 2019

Cara pakai Bengkung Premium Beautiful



Hi everyone....Sue biasa dapat DM daripada clients minta Sue sharekan cara pakai waist nipper Premium Beautiful yang betul.

Ada client yang beli daripada Shoppee, Lazada, kawan penjual atau beli lelong kat mana-manalah...tapi tak diajar cara pakai yang betul. Nak tau tak...salah cara pakai Premium Beautiful ni...memang tak dapatlah result berkesan. Lepastu korang salahkan produk tak bagus.

No...no...no...Sue tak salahkan you all pengguna. Sue salahkan orang yang menjual je tapi tak bagi consultation yang betul. Kalau jual just terdesak nak dapat duit balik je....mohon bertaubat sebab anda merosakkan market, merosakkan nama baik produk dan merosakkan badan pengguna.

ehhhhh....panjang pulak akak membebel.hahahahhahaa....
ok ni Sue share cara betul pakai waist nipper Premium Beautiful.


Ok....next entry...Sue akan share macam mana pulak nak pegi toilet bila pakai Premium Beautiful tanpa merosakkan Premium Beautiful anda dan mudah nak buka dan pakai Premium Beautiful semula.

Kalau korang ada topik best yang nak Sue share & explain, feel free to drop comments below.

Thanks for dropping by,
Suhaili Isa...signing off