Tuesday, December 24, 2019

Afternoon tea sponsored by Coffee Bean & Tea Leaf



Alhamdulillah.... rezeki ni kan bila kita mensyukuri apa nikmat yang kita dapat. Thank you Allah.... tak sangka husband menang "An Afternoon Tea with CBTL" last Sunday. Ada 3 pemenang dalam beribu-ribu orang yang masuk contest. 



So... representative from CBTL call husband untuk pilih kat mana outlet yang we all nak pegi untuk Free Afternoon tea. Husband pilih ke Coffee bean Desa Park City Waterfront. Ingatkan biasa-biasa je minum kopi....tapi surprise dia banyak kek, pie, desserts, sandwiches, hadiah dan kopi percuma untuk kami. 
Table setting sangat cantik dan tempat sangat lawa....





anak-anak yang paling excited sekali.... I was happy that they served us chicken pie...Sue memang suka pie CBTL. Rupanya Arfa pun suka pie. Dia habiskan semua pie yang ada tanpa tinggalkan untuk mommy. Husna pulak request nak makan spaghetti dan kek coklat. Nuha pulak makan salmon bagel dan spaghetti.

Paling best ialah we all dapat order 4 drinks for free....selection festive drinks CBTL banyak...



Here is what we ordered.... from left.. Double Chocolate Peppermint latte, Double Chocolate Peppermint ice blended, Nitro Cold Brew & Kid Friendly Red Velvet. You guys should try that Red Velvet drink sebab sedap...



Thank you Coffee Bean & Tea Leaf for a wonderful sponsored teatime. We spent more than 1 hour while chit chatting with the kids. Belakang CBTL tu ada garden and christmas village park pulak. Terus budak-budak ajak pegi naik train and main playground.



Ok....do drop by any Coffee Bean outlet during this Christmas and End of the year treats....You will enjoy their Gingerbread cookies and selection of coffees sebab sedap... enjoy more photos during the event...

Stay tuned for more stories.....coming up in next entry... "7 risiko apabila badan kekurangan antioksidan"







No comments:

Post a Comment