Wednesday, September 4, 2019

KLFashionweek 2019: KotexbatikXSezaZulkeple



KL Fashion Week 2019 baru je melabuhkan tirai beberapa minggu yang lepas. Event yang diadakan tiap-tiap tahun ni melibatkan fashion designer baru, fashion designer yang meningkat naik dan juga fashion designer yang femes di Malaysia seperti Rizman Ruzaini. Berlangsung di Pavilion KL, event berlangsung daripada 22 Ogos hingga 25 Ogos 2019 memang jadi centre of attention untuk instafemes, fashion enthusiasist, dan fashion lovers.

Thank you Nuffnang for the 2 free tix untuk menyaksikan koleksi peragaan busana Kotexbatik. Haa...kotex pun sekarang dah mula melebarkan sayap perniagaan mereka daripada feminin pad ke baju RTW batik yang cantik dan colourful. Congratulations Kotex Malaysia.

www.suhailiisa.com

Acara fashionshow ni jugak dihadiri oleh Timbalan Menteri Pembangunan Wanita,keluarga dan masyarakat YB Hannah Yeoh.

www.suhailiisa.com

Selepas ucapan pendek YB Hannah Yeoh, acara peragaan bermula dengan koleksi Batik Kotex yang direka oleh pereka muda Seza Zulkeple. Korang boleh tengok sentuhan Seza ni lebih vibrant, colourful, trendy yet comfortable nak pakai tengah hangat Malaysia ni haaa....

Kalini Sue masuk event sorang je sebab PA tolong amekkan gambar dan video aerial view. But I made a few new friends during the event. Thank you ladies for brighten up my day during the event.





Get Ready to view the collection
Klik dekat video bawah ni ok untuk tengok collection BatikKotex designed by Seza Zulkeple.
Jangan lupa SUBSCRIBE my youtube channel Suhaili Mohd Isa





As a fan of colours...Sue memang suka koleksi Kotexbatik ni sebab bold print dan warna warni. Hidup kalau takde warna....bosan dikk...hehehehhe.
Congratulations again Kotex Malaysia dan tahniah kerana melancarkan program memperkasakan ekonomi wanita melalui program #SheCan #KotexSheCanFund

Thank you for the free gifts too...


Sue dalam planning nak buat write up "9 snack tengah malam yang takkan buat berat naik" 
Kalau you all ada topik best yang nak minta Sue tolong buat review, drop komen kat bawah ye.
.
.
.
.
Suhaili Isa





No comments:

Post a Comment