Thursday, June 20, 2019

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1440H



I know it is a bit too late to wish my readers Selamat Hari Raya, well it is still a good move to wish you all "Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin".



Busy sangat 2minggu beraya sakan with family and friends. So far how was your raya? Sue tahun ni team beraya kampung husband di Perlis. Dulu rasa Perlis ni nothing...takde apa-apa pun. As I grew up in KL, so my 1st impression 10 years back was...."what i'm going to do with this place?" Rupanya.....Sue yang salah.hahahahaha.... Perlis is sooooo amazing.








Yes....kampung husband Sue is really a kampung house. Best giler sebab rumah kayu tradisional cantik. Depan rumah ada sungai, belakang rumah ada bendang. Kawasan laman rumah luas. Mak mertua pulak siap bela ayam, itik dengan angsa. My kids seronok balik kampung kejar ayam.

Juadah raya di Perlis, selalunya kami akan makan ketupat palas, gulai daging siam, pulut ayam, dan laksa. Tapi this year Sue tambah sikit dengan masak soto ayam jawa. Haaa....jadinya menu kami this year bertemakan "when jawa meets Nang Nak" hehehehe...

Of course bila tak dapat raya dengan family Sue sendiri di KL, rasa rindu dan sedih jugak sikit-sikit. Tapi my Family sent us gambar family beraya di KL. 



Dah masuk 16 Syawal ni tak habis lagi kami beraya. InshaAllah weekend ni pun dah banyak undangan open house buat kami. Sue doakan semoga semua majlis open house kawan-kawan berjalan lancar. Aaamiinn...

Opppsss...bagi yang berkunjung ke open house tu, jangan lupa sarung Premium Beautiful dulu. Barulah boleh makan sambil bakar lemak. Follow je cara Sue kuruskan badan...confirm husband korang mata asyik nak menjeling isteri je...iyelah sebab dah gorgeous macam bidadari syurga. hehehehe...

Raya tahun 2018, sis gemuk lagi

Raya tahun 2019, asyik nak berkepit je pakcik ni tau

Main suap-suap makan depan orang ramai tak segan pulak Encik Rosha ni..Kita pulak naik segan
Ehhh....payah-payah sangat korang grab je Premium Beautiful full set sebab sekarang tengah ada 50% discount sampai 30 JUN 2019 je tau... cepat deal dengan admin @bengkungpalinghot 012-6842560




Salam sayang,
Suhaili Isa


No comments:

Post a Comment