Friday, January 4, 2019

Pencuci wanita Femi-9 Intimate Wash



Biasakan wanita lepas berkahwin atau yang anak dara pun ada jugak masalah keputihan,masalah jangkitan yis, jangkitan kuman, masalah Miss V yang busuk dan berbau?

Ada yang kronik sampai keluar ketul-ketul hijau gatal-gatal.....Eeeeee, kita yang membaca pun loya tekak apatah lagi orang yang mengalami masalah missV ni. Lagi pulak yang dah bersuami....suami nak dekat pun geli.

Haaa.....selain keputihan, apa masalah missV yang you all biasa hadapi atau dengar?

  • Keputihan
  • Bau busuk macam ikan masin
  • Miss V longgar lepas bersalin
  • Miss V hitam
  • Keputihan berketul hijau
  • Jangkitan kuman dan yis
  • Kegatalan dan radang
  • Miss V berair
  • Period pain
  • Bau hanyir semasa period

Ok ini antara senarai masalah client yang pernah minta bantuan Sue untuk selesaikan masalah diorang.
Sue tolong diorang guna 2 produk hebat yang tak perlu telan jamu, makan herba atau maajun pun. Nak tau tak apa 2 produk hebat tu?

No. 1: FEMI-9 INTIMATE WASH



Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. 

Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-
  1. Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.
  2. Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.
  3. Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.
  4. Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.
Bahan-bahan dalam Femi-9 Intimate wash ini ialah:-


       
botol yang menarik dan ergonomik
ada cop halal lagi
  • Manjakani 
    membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.

  • Vitamin E
    merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.

Macam mana cara penggunaan Femi-9 Intimate Wash?
  1. Tuangkan sejumlah kuantiti kecil ke atas tapak tangan anda.
  2. Sapu dan cuci bahagian intim anda sekurang-kurangnya 20 saat.
  3. Bilas dengan air yang secukupnya sehingga bersih.
  4. Untuk kegunaan bahagian luaran sahaja.
  5. Guna 2-3 kali setiap hari.


No.2: Bioseleza Pantyliner



Bagi wanita yang mengalami masalah kegatalan, keputihan yang bertukar kehijauan, masalah miss V yang berair dan berbau; Sue cadangkan pakai Pantyliner Bioseleza yang boleh menyahbau dan merawat masalah keputihan.

Bioseleza mempunyai 4 teknologi yang boleh membantu menyelesaikan masalah bahagian intim wanita. 4 teknologi tu ialah:

  1. Biovelocity Energy
  2. Far Infra Red Rays
  3. Nano Silver
  4. Negatif Ion
Keempat-empat teknologi ini bertindak sebagai agen pembasmi kuman dan pembunuh bakteria 99% berkesan.



Bagi yang nak mencuba gabungan Bioseleza Pantyliner + Femi9 Intimate wash untuk hilangkan keputihan, kegatalan dan bau busuk; harga pakej hanya RM 50 sahaja dan TIADA Caj Pos.

Sue ulang semula, RM 50 sahaja untuk 2 barang

(1 botol Femi9 Wash) + ( 1 pek Bioseleza Pantyliner)
  DAN      

Direct whatsapp 012-6842560 untuk membuat tempahan sementara stok masih ada.


Salam sayang,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment