Posts

Showing posts from July 24, 2018

Restaurant review: Sukasucre Bistro

Image
Lama Sue tak buat review restoren atau kafe menarik di seluruh Malaysia ni. Pada bulan Ramadhan yang lepas, Sue dan husband menerima undangan berbuka puasa di SukaSucre Bistro yang dimiliki oleh Dato' Fazley Yaakob.

Sebenarnya, Husband Sue menang contest berbuka puasa bersama SukaSucre Bistro yang ditaja oleh aiskrim Kings'. Ramai jugak pemenang contest haritu. Jom kita tengok suasana sewaktu event.Jom tengok antara makanan dan dessert yang dihidangkan semasa event pulak.Kami juga dihidangkan dengan menu Nasi putih, masak lemak cili api daging salai, ulam pegaga dengan sambal belacan dan ikan selayang goreng. Kemudian ada juga disediakan Spaghetti Masak Lemak cili api dan Ratatouille. Kemudian ada juga daging bakar, ayam bakar dan ikan keli bakar bersos masak lemak cili api.Of course kalau dah nama Bistro Chef Dato Fazley Yaakab, mestilah ada dessert yang sedap. Kemudian kami dihidangkan aiskrim tajaan Kings Confectionary. Mesti you all tertanya-tanyakan kenapa semua makanan be…

Thank you to all my clients: We donated RM 1 Million to Tabung Harapan Malaysia

Image
Sejak Tabung Harapan Malaysia dilancarkan pada 30 Mei 2018, kutipan Tabung Harapan Malaysia dah cecah RM 155,999,126.02 SEN.


Pada 22 Julai yang lepas bertempat di IDCC Shah Alam, syarikat Sahajidah Hai O mengadakan jamuan makan malam bersama Perdana Menteri Malaysia ke-7. Jamuan makan malam ni sebenarnya untuk memberikan sumbangan Tabung Harapan Malaysia daripada syarikat Sahajidah Hai-o kepada Kerajaan Malaysia.Dengan ini Sue nak ucapkan terima kasih buat semua client Sue terutama client Premium Beautiful, Minkaffe, Set Kurus Kombo, Set Kurus Bajet, Garlic tablet, Biovelocity Sleepmate, Min Cha dan 100 lagi produk-produk SHOM yang hebat dan terbukti berkesan....terima kasih kerana menyokong Sue dalam perniagaan sejak tahun 2014 lagi. 
Dalam sumbangan Rm 1,000,000.00 itu, ada terselit sumbangan daripada anda semua kepada Malaysia. I am honoured to have you through out this journey. Terima kasih dan Sue doakan semoga semua produk yang ditawarkan SHOM dapat membantu tingkatkan kesihatan an…