Posts

Showing posts from July 23, 2018

Kecilkan peha dengan Premium Beautiful

Image
Siapa ada problem "Peha besar"/ " Pearshape body"/"Punggung Lebar"? Korang stress tak bila nak beli jeans je punyalah payah nak cari size yang muat kat peha dan punggung. Ada tu bila dah dapat size jeans yang ngam.... bahagian pinggang pulak longgar. Sampai duduk boleh ternampak seluar kat dalam. hahahahahah ni lawak sebab cerita pengalaman sendiri.


Kekadang tu, bila peha besar sangat sampai bergesel antara kedua peha tu kan, melecet pulak kat celah peha sebab berpeluh dan takde pengudaraan pada kulit. Kulit celah peha tu jadi makin hitam dan berdaki. Hiiisshhhh scary betul tengok peha sendiri dulu sebab selalu melecet dan kulit jadi gelap.

Apa exercise yang you all buat untuk kecikkan peha? Meh Sue share sikit gambar lama. Hehehehe korang percaya tak?

Scroll bawah sikit.....

Bawah sikit lagi....


Ha....bawah sikit lagi.....


Haaa....kau, besar ke tidak peha tu? Rasa dulu macam tak gemok. Tapi hakikatnya bila pakai seluar jeans tu memang ketat dan tak selesa la…