Wednesday, July 18, 2018

ShakeMe Protein Soy Drink


“Kak saya ni dah buat macam-macam, tapi susahlah nak turunkan berat ni. Pernah sekejap turun 2kg lepastu naik balik 3kg. Macammana nak bagi maintain kurus ni kak?” - Sis Nurul

Masalah biasakan ni berat turun kejap, lepastu naik balik mendadak. Contoh macam bulan raya baru-baru ni, naik balik berat 3kg. Tu belum lagi nak sambut Hari Raya Korban, makan gulai daging pulak.Berapa pulak berat nak naik nanti tu??

Nak tak Sue share cara mudah nak turunkan berat badan sekaligus dengan kekalkan berat badan? Seronok tak kalau dalam 5tahun berat badan kita maintain 50kg je walaupun dalam masa 5 tahun tu 2 kali kau pregnant? Haaaaa dengar pun dah excited kan? 

Meh scroll sikit ke bawah

Bawah lagi....


Bawah sikit lagi


Taaadaaaaa......ini rahsia Sue.

suhailiisa

Apa benda pulak Shake Me ni? Jangan cakap ini meal replacement. Meal replacement yang berlambak kat pasaran ni pun dah kalori tinggi, banyak gula dan tak kurus pun.

Ini kelebihan Shake Me... Ada 5 kelebihan Shake Me berbanding produk lain:
  • Hanya 90 kalori / hidangan
  • Sumber protein, kalsium, serat dan magnesium
  • Tanpa gula, tanpa pengawet dan tanpa pewarna
  • Tambahan Fat burnet "L-Carnitine"
  • Tambahan Garam Buluh bersifat alkali untuk proses penghadaman

suhailiisa
Kelebihan Shake Me

Apa pula fungsi L-Carnitine Fat burner? Haaa.... L-Carnitine inilah yang bantu tingkatkan metabolisma badan you all walaupun you all tengah duduk atau berehat. Eh....seronokkan bila tengah berehat atau tidur pun boleh bakar lemak? Haaa.....dengan Shake Me, itu semua bakal menjadi kenyataan.


suhailiisa
Kehebatan L-Carnitine Pembakar lemak

Wahhhhh hebat betul Shake Me ni...macam mana cara nak ambil Shake Me Protein soy drink ni?

Cara Pengambilan:
  1. Sarapan pagi - Bancuh 1 sachet Shake Me dengan 250ml air sejuk
  2. Makan malam - Bancuh 1 sachet Shake Me sekiranya taknak makan malam
Betul ke sis...ambil Shake Me boleh kurus?


suhailiisa

Ini Sue nak share tips kak Ana macam mana dia berjaya turunkan 50kg berat badan.

Breakfast:

Bancuh satu sachet Shake Me dan minum
Ambil makanan seperti buah-buahan atau sandwich
Hadkan breakfast kepada 300 kalori sahaja

Lunch:

Pakai Premium Beautiful
Penuhkan pinggan makan anda dengan sayur serta protein dahulu
Baru ambil nasi putih 1 senduk sahaja
Minum air masak sahaja
Minum 1 sachet N'licious 30 minit selepas makan untuk membuang segala lemak dan kolesterol.

Dinner:

Bancuh 1 sachet Shake Me
lebihkan sayur, buah dan protein
Elakkan makanan tinggi lemak, tinggi gula dan tinggi kalori


Amalkan diet ShakeMe ini selama 2minggu dan lihat hasilnya. Selamat Mencuba dan Sue doakan anda berjaya turunkan berat badan dengan selamat.




Bagi yang nak dapatkan Shake Me anda, terus sahaja ke ORDER Shakeme mixed soybean SEKARANG dan gunakan kod " 646334" untuk mendapat diskaun tambahan.




Salam sayang,

Suhaili Isa