Posts

Showing posts from July 9, 2018

Premium Beautiful: Berpantang moden vs tradisional

Image
Hi readers, I know it has been awhile since I post something about Premium Beautiful. Well, I just delivered a beautiful baby girl on 13th April 2018. My 3rd daughters dan lengkaplah my Charlie's angels team. Hehehehe...... Say Assalamualaikum & hello Nuha Maisarah 


Alhamdulillah kali ni Sue berpantang sendiri tanpa bantuan mak disebabkan anak sulung Sue dah sekolah darjah 1. Berpantang sambil uruskan anak-anak yang lain memang memerlukan tenaga yang banyak. Husband Sue dapat cuti 3 hari je dan Sue ambil Personal assistant untuk bantu uruskan rumah, masak dan siapkan anak-anak.


Percaya tak gambar kat bawah ni Sue? Tahun 2015 dengan berat 65kg dan tinggi 153cm je. tapi gambar ni nampak slim sebab Sue pakai kasut tinggi 5 inci kau...nak bagi kurus punya pasal. Chubby kan?Masa ni anak baru 2 orang.



Meh tunjuk sikit post pregnancy body after 3 months bersalin. Current weight 52kg, bodyfat 25.9% anak 3 orang.



Apa amalan berpantang yang Sue buat? 
1. Sue mula pakai waist nipper Premium …