Thursday, July 5, 2018

Infinence X RizmanRuzaini Shawl Collection

You all dah tengok collection terbaru Infinence Hijab? collaboration antara pereka fesyen terkenal Rizman Ruzaini dan Infinence Sahajidah HaiO. 
Enjoy this videolove,
Suhaili Isa

G8 Unity Raya CelebrationI hope it is not too late to wish "Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin " buat muslimin dan muslimat sekalian. Masuk 11 Syawal dan sesi persekolahan pun dah bermula. Sue doakan semoga dipermudahkan segala urusan anda semua.

Entry kali ni nak cerita tentang kemeriahan G8 Unity berhari raya. Ini ialah tahun pertama team G8 Unity beraya bersama-sama. Majlis yang diadakan di Kelab Golf Sultan Azlan Shah, Shah Alam; dihadiri seramai 160 orang memang cukup meriah.Majlis dimulakan dengan bacaan doa dan perkongsian daripada CDM Chae bagaimana menjalankan bisnes sewaktu hari raya. Selepas itu perkongsian CDM Azizul tentang business trip ke Jakarta pula pada hujung tahun ini. Makanan yang disediakan oleh pihak KGSAAS sangat menyelerakan.
Selain sesi beraya, ada juga sesi karaoke, sesi bestdress man & woman, sesi games berkumpulan dan sesi penyampaian hadiah buat usahawan cemerlang bulan May. Jom kita tengok kemeriahan waktu G8 UnityRaya.


Ramaikan Usahawan G8 unity?