Monday, November 26, 2018

Garlic Tablet Hai O

Sue dah lama amalkan Garlic Tablet ni. Since 2015 masa tu amalkan Garlic sebab badan selalu berangin, perut sebu, tak boleh nak kentut, kepala pening dan sakit sebab angin dah naik kepala.

Ada tak yang bermasalah angin macam Sue ni? Satu hari ada kawan rekomen Sue ambil 2 biji garlic tablet tanpa bau dengan air suam segelas. Amalkan setiap pagi dengan perut kosong. Garlic tablet tu rupa dia macam ni....

www.suhailiisa.com
80 biji tablet untuk 2 bulan


Alhamdulillah lepas amek Garlic tablet tu kan.....memang get ready angin keluar bawah dan atas. Hahahahahha..... bila angin keluar ikut bawah tu yang perut selesa betul. Lepastu Sue mula cari info tentang bawang putih ni. Rupanya bawang putih ada natural antibiotik namanya Alicin.

www.suhailiisa.com
Alicin meninggikan metabolisma badan dan membakar lemak

Tapi Sue tak ambil Garlic ni untuk kuruskan badan pun sebenarnya. Tapi lepas bersalin dan 7 bulan lepas berpantang, berat Sue kekal 52kg. Mungkin metabolisma badan dah naik, jadi apa yang kita makan terus badan tukarkan kepada tenaga.

Lagi apa ye kebaikan Garlic tablet ni?


Baru tau yang Garlic juga boleh turunkan tekanan darah tinggi, penyakit jantung dan stroke. Alicin dalam bawang putih membantu serap kolesterol dalam darah jadi risiko penyakit jantung dan strok dapat dikurangkan.





Baru tau jugak ni yang Garlic tablet ada kandungan Vitamin C, Fiber, vitamin B6, Selenium dan Manganese. Apa fungsi fiber? Kalau orang biasa-biasa macam kita ni, kita faham kalau taknak sembelit kene ambil fiber. Jadi kalau korang sembelit kene minum air masak dan ambil fiber.






haaaa.....ini memang terbukti betul. Sue jarang kene selsema tahun 2018 ni alhamdulillah. Berkat amalkan garlic tablet selalu. Selalu kita dengar bila selsema amalkan sup bawang putih panaskan? Haaa....sekarang ambil 2 biji garlic tablet pagi dengan air suam je.



Semoga dapat beri manfaat buat semua ye.... kita jaga kesihatan bersama-sama. Testimoni pengguna Garlic Tablet KLIK DI SINI

Bagi yang nak dapatkan Garlic tablet ni, boleh contact 012-6842560 atau isikan je order form di bawah ni.

Garlic online order


Salam sayang,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment