Thursday, November 15, 2018

Diamond Night 2018

Cerita dah basi.... tapi Sue nak upload jugak untuk kenangan dan perjalanan kerjaya bisnes Sue.
Alhamdulillah rasa progress bisnes macam siput tapi Sue takkan give up dan akan teruskan mendaki sehingga ke puncak Gunung Everest.

Oklah.... Alhamdulillah kita start cerita kita bermula sekarang ....



Tema Diamond Night 2018 kali ni ialah Oscar night. Jadi memang semua usahawan SHOM melaram sakan gaya artis Hollywood. Bertempat di Setia City Convention Centre, malam Diamond Night itu mengiktiraf usahawan yang bergelar Diamond Sales Manager, Double Diamond Manager dan Car fund Achiever.



Cantikkan masing-masing? Nampak menyerlah dengan baju dan makeup. Bukan selalu orang bisnes dapat melaram dan diiktiraf macam ni. Bisnes dengan SHOM inilah yang banyak beri peluang Sue untuk tambah pendapatan, pergi event, berpeluang memakai busana daripada pereka terkenal Malaysia dan make up gaya artis. Hehehehe....

Oklah Congratulations kepada semua usahawan yang diiktiraf pada malam Diamond Night tersebut termasuklah sis sendiri. Bukan satu perjalanan yang mudah tetapi boleh dicapai dengan kesabaran, ilmu, tak cepat putus asa dan tindakan. Terima kasih buat mentor Sue CDM Shaliza aziz dan CDM Norain nizar untuk segala tunjuk ajar dan teguran sehingga ke harini.

Terima kasih kepada semua rakan kongsi Sue kerana beri kepercayaan kepada Sue untuk kita bekerjasama dalam bisnes. Terima kasih pada suami dan keluarga kerana menjadi tulang belakang Sue sepanjang Sue dalam bisnes. Terima kasih juga kepada pihak syarikat Sahajidah Hai O dan kumpulan G8Unity atas segala bantuan dan sokongan tambahan yang diperlukan sebagai usahawan online.


Barisan CDM-CDM G8unity. Tengok handbag diorang telan liur


InshaAllah Sue doakan semoga tahun 2019 ni, kesemua rakan kongsi Sue pula akan menaiki pentas Diamond Night sebagai salah seorang usahawan yang diraikan. Jom kita tengok more pictures during the event.

bersama Mentor bisnes CDM Norain yang banyak mencanai Sue dalam bisnes

Tulang belakang bisnes, rakan kongsi Sue

bersama usahawan multimillionaire CDM James yang dah 26 tahun dalam industri

bersama DSM Roshaiza dari Kelantan. Kagum dengan semangat Kak Za berniaga

Macam ambil scroll degree pulak rasanya

Makan malam special buat semua usahawan
Kenapa Sue pilih bisnes dengan SHOM ni?
Antara sebabnya ialah:-
1. tak perlu modal yang besar
2. tak perlu keluarkan tenaga dan wang ringgit yang banyak untuk hasilkan produk. Produk sudah sedia ada
3. Ada latihan intensif untuk usahawan
4. Bonus dan keuntungan bersih 3-4-5 angka sebulan
5. Syarikat yang kukuh selama 26 tahun di Malaysia
6. Syarikat yang membayar setiap bulan komisen kepada usahawan berjumlah 3 juta sebulan.
7. Bisnes semakin mudah hanya dihujung jari

Bagi mereka yang ingin menceburkan diri sebagai Usahawan SHOM dan SkuadPBExpert, anda boleh hubungi Sue di 012-6842560 untuk business preview & interview.

Salam Sayang,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment