Tuesday, July 24, 2018

Thank you to all my clients: We donated RM 1 Million to Tabung Harapan Malaysia
Sejak Tabung Harapan Malaysia dilancarkan pada 30 Mei 2018, kutipan Tabung Harapan Malaysia dah cecah RM 155,999,126.02 SEN.Pada 22 Julai yang lepas bertempat di IDCC Shah Alam, syarikat Sahajidah Hai O mengadakan jamuan makan malam bersama Perdana Menteri Malaysia ke-7.
Jamuan makan malam ni sebenarnya untuk memberikan sumbangan Tabung Harapan Malaysia daripada syarikat Sahajidah Hai-o kepada Kerajaan Malaysia.
Dengan ini Sue nak ucapkan terima kasih buat semua client Sue terutama client Premium Beautiful, Minkaffe, Set Kurus Kombo, Set Kurus Bajet, Garlic tablet, Biovelocity Sleepmate, Min Cha dan 100 lagi produk-produk SHOM yang hebat dan terbukti berkesan....terima kasih kerana menyokong Sue dalam perniagaan sejak tahun 2014 lagi. 

Dalam sumbangan Rm 1,000,000.00 itu, ada terselit sumbangan daripada anda semua kepada Malaysia. I am honoured to have you through out this journey. Terima kasih dan Sue doakan semoga semua produk yang ditawarkan SHOM dapat membantu tingkatkan kesihatan anda.

Jom tengok sekitar majlis penyampaian sumbangan SHOM kepada Tabung Harapan Malaysia di IDCC Shah Alam pada 22 Julai 2018.


Keranamu Malaysia, kami bersatu untuk menjadikan Malaysia baru yang bersatu dan maju. Negaraku...


suhailiisa

Salam Sayang,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment