Kecilkan peha dengan Premium Beautiful

Siapa ada problem "Peha besar"/ " Pearshape body"/"Punggung Lebar"? Korang stress tak bila nak beli jeans je punyalah payah nak cari size yang muat kat peha dan punggung. Ada tu bila dah dapat size jeans yang ngam.... bahagian pinggang pulak longgar. Sampai duduk boleh ternampak seluar kat dalam. hahahahahah ni lawak sebab cerita pengalaman sendiri.


suhailiisa
Masalah peha besar dan punggung lebar

Kekadang tu, bila peha besar sangat sampai bergesel antara kedua peha tu kan, melecet pulak kat celah peha sebab berpeluh dan takde pengudaraan pada kulit. Kulit celah peha tu jadi makin hitam dan berdaki. Hiiisshhhh scary betul tengok peha sendiri dulu sebab selalu melecet dan kulit jadi gelap.


suhailiisa
Peha melecet dan kulit menjadi gelap
Apa exercise yang you all buat untuk kecikkan peha? Meh Sue share sikit gambar lama. Hehehehe korang percaya tak?


Scroll bawah sikit.....


Bawah sikit lagi....



Ha....bawah sikit lagi.....



Haaa....kau, besar ke tidak peha tu? Rasa dulu macam tak gemok. Tapi hakikatnya bila pakai seluar jeans tu memang ketat dan tak selesa langsung. Macam mana boleh jadi sebesar tu ye peha tu? Hahahahaha..... masa ni ukuran peha kanan dan kiri ialah 61cm.


suhailiisa
Kau dah kenapa peha besar macam tu?
Tu gambar masa tahun 2015....kita up sikit gambar tahun 2018. Korang rasa dalam masa 3 tahun, size peha makin mengecil atau makin melebar? Dalam kes korang sendiri.....kelebaran peha you all makin kecil atau makin melebar sampai melimpah keluar daripada kerusi bila duduk?

Tadaaaa...... ni gambar terbaru Sue dengan ukuran peha kanan dan peha kiri 51cm. Besar lagi peha ni sebab Sue jenis bentuk badan "Pear-shaped". Tapi sekarang peha Sue banyak muscle daripada lemak dan kurang selulit.

suhailiisa
Lega peha makin mengecil & sekarang dah boleh sarung jeans size 27

Antara rutin yang Sue buat untuk kecilkan peha ni ialah:
  1. Sue pakai Long Girdle Premium Beautiful 8 jam sehari yang boleh membentuk peha, mengecilkan punggung dan memberikan pengudaraan pada kulit peha dan bahagian intim. Makin lama pakai Premium beautiful, kulit celah peha yang gelap dulu dah makin cerah dah.
suhailiisa

suhailiisa

suhailiisa

  • Sue buat plank exercise selama 5 minit sehari untuk bina muscle di peha.
suhailiisa
  • Bila buat exercise plank ni, muscle badan semua akan sakit. So Sue minum 1 sachet Shake Me Protein soy untuk kurangkan kesakitan badan. Maklumlah orang jarang bersenamkan. Shake Me ni ada fat burner yang dipanggil L-carnitine. Setakat 3 minggu Sue amalkan ShakeMe ni, berat dah turun 0.5-1kg. You all boleh baca info tentang Shake Me CLICK SINI


Sebenarnya tak susah pun nak kecilkan peha tanpa perlu pegi gym. Lagi-lagi gorgeous ladies yang kerja di ofis 8 jam duduk je kan? Haaaa....terpenyek makin melebar punggung dan peha korang kalau takde Premium Beautiful dan ShakeMe untuk bantu bakar lemak.

Sharelah pulak cara you all kecikkan peha, maybe tips you all membantu readers Sue untuk kecikkan peha pulak. Share di ruangan komen ok....
Have a nice & productive Monday.


Salam sayang,
Suhaili Isa

Comments