Saturday, March 3, 2018

Business Opportunity with G8 Unity

Business Opportunity as Premium Beautiful Expert




Sambil menulis blog entry ni....bertubi-tubi whatsapp masuk ke Iphone 6s+ Sue yang Sue gunakan sebagai medium untuk berniaga online. Ramai yang nak dapatkan Premium Beautiful untuk investment pada kesihatan diri. Ada juga yang meminta Sue ajarkan dan bantu setup bisnes Premium Beautiful mereka kerana mereka tiada ilmu berniaga.

Sebenarnya....tak susah pun berniaga Premium Beautiful ni kerana kita hanya perlukan tools seperti:
1. Smartphone
2. Data internet, wifi, unifi
3. Backup laptop atau PC
4. Waktu bisnes 2 jam je sehari
5. Kesanggupan anda untuk diajar oleh mentor daripada A-Z







Tu dia..... bukan sikit-sikit orang yang start bisnes Premium Beautiful ni. Ini baru 2% je gambar orang yang berniaga Premium Beautiful. Kenapa senang berniaga Premium Beautiful?

1. Modal permulaan bisnes yang rendah
2. Modal bisnes sekali sahaja seumur hidup. Tidak perlu rolling modal setiap bulan ambil set Premium Beautiful.
3. Hanya perlu belajar menjual 7-9 set Premium Beautiful seumur hidup.
4. Keuntungan CEPAT & BERGANDA.
5. Cash Bonus sebelum memulakan bisnes oleh syarikat sebanyak RM 5,000 hingga RM 6,000.
6. Mentor yang terbukti dah berjaya dalam bisnes sebagai penunjuk arah usahawan baru dalam bisnes secara PERCUMA.
7. Tidak perlu membayar apa-apa untuk seminar dan latihan perniagaan.


One to One Coaching

Group Discussion

Product Training by Company SHOM

Online class FB Live Coaching

Millionairementor Coaching - Hanis Haizi

Hands On Coaching by Millionaire
Tapi sebenarnya bila dah berniaga Premium Beautiful ni....apa sebenarnya yang betul-betul buat diri sendiri rasa best? Haaaaaaa......ini yang Sue nak share.


Extra Income setiap bulan 5 angka

Extra Income Usahawan Parttime yang masih bekerja minimum RM 6,000 - RM 10,000

Upgrade kereta yang lebih selesa

Upgarde kereta Impian

Melancong Percuma ditaja oleh syarikat 2 kali setahun

Melancong Percuma ditaja oleh syarikat 2 kali setahun

Reward diri mengikut kemampuan masing-masing. Handbag, coffee, barang kemas, hobby, dan macam-macam lagi dengan income bisnes AutoPilotIncome
Sekiranya anda nak mulakan perniagaan risiko rendah, berniaga online sambil bekerja, bisnes yang mudah dikendalikan oleh orang yang mempunyai jadual harian yang sibuk dan anda mempunyai keinginan untuk kehidupan yang lebih baik buat diri sendiri, anak-anak dan keluarga......sertailah kami di G8Unity.

Sebarang pertanyaan lanjut dan pendaftaran sebagai usahawan...boleh hubungi:

suhaili Mohd Isa
012--6842560
fB: Suhaili Isa
Instagram: @suhailiisa
email: suhaili1984@gmail.com

Pendaftaran usahawan baru hanya Rm 50 sahaja.


Love,
Suhaili Isa