Posts

Showing posts from July 24, 2017

Review Iphone 7plus

Image
Disebabkan handphone Sue mengalami kerosakan software dan dah 2 kali reformat, rasanya dia minta direhatkan dan ditukar yang baru. Hehehehehe....time tengah bulan pulak dia meragam ye? Tapi takpe bonus bisnes bersama SHOM alhamdulillah baru je masuk bank 10 Julai lepas. Lega bila ada extra income setiap tengah bulan ni. Tak terasa duit tak cukup tu. Kalau you all ada masalah kewangan dan nak buat extra income, Sue bantu anda gandakan income Rm 5000 - Rm 20,000 sebulan.

Ok...fikir punya fikir....last sekali Sue ambil keputusan angkat phone inilah untuk investment bisnes Sue. 


Iphone 7plus for better image and photography gitu. Bisnes online ni memang tak lari dengan gambar-gambar yang cantik. Iphone 7plus ni memang best sebab ada function "potrait" yang menghasilkan gambar secantik camera DSLR. Meh kita tengok beza gambar biasa dan gambar dengan function POTRAIT. Life battery Iphone 7plus ni setelah puas tangkap gambar beratus keping ialah 48-60jam. Jangan lupa yang phone ni Wate…