Posts

Showing posts from July 13, 2017

Dapatkan Premium Beautiful dan Menang BMW 318i sekarang

Image
Siapa teringin nak dapat kereta BMW 318i secara percuma?

korang taknak ke? Betul nak bagi percuma je ni... macam mana? Setiap pembelian 1 set Premium Beautiful, anda layak menerima 3 tiket lucky draw untuk memenangi sebuah kereta BMW 318i. 
For those yang mendaftar sebagai seorang agent di bawah team Sue, anda akan dapat lebih keistimewaan untuk menang BMW 318i ni kerana akan mendapat 50 -66 tiket lucky draw gitu...
Eh....bukan 1 je hadiah tau. Ni tengok sendiri ada banyak lagi hadiah menanti anda.



Ni....meh tengok akak, adik, abang...... pakai Premium Beautiful korset je anda boleh dapatkan sebijik kereta Toyota Camry, Nissan Almera dan Toyota Vios tau. Sapa nak bagi free ni akak, adik oi??? Takyah bayar bulan-bulan dah kete jadi milik kita.
Bukan tu je....ada tiket HONEYMOON ke KOREA untuk husband and wife. Eh...bolehla kita nak romantika dengan encik suami sambil main ski dan berpeluk-pelukan dalam salji. Haaa....tau citer Winter Sonata? Haaaa....kat situlah kita nak pegi honeymoon nanti…