Posts

Showing posts from July 6, 2017

Cozuma Makeup Series

Image
Annyeong haseyo !!! Mood Korea kita sepanjang 4 bulan ni. Bukan apa.... excited sebenarnya nak pegi KOREA secara FREE ni. Eh.....siapa taknak pegi KOREA secara FREE tu memang gila. Kalau nak guna duit sendiri cecah RM 3000 jugak kan? Elok simpan duit tu kita bayar duit rumah atau beli aset gitu. Cepatlah kita jadi jutawan muda. hikhikhik....

Hajat nak kongsi review Cozuma Lipstick dan CC Cream formulated dari KOREA. haaa.... bagi Sue skincare dan makeup dari Korea ni sesuai dengan kulit orang Asia macam kita. Last week Sue try toner Innisfree...eh macam best pulak. Tapi harini Sue nak citer Cozuma  dulu.



A) COZUMA CC CREAMCozuma Cc cream ini ialah 10 in 1 benefit bagus untuk mereka yang ingin jaga kecantikan kulit tapi tak punya banyak masa untuk bermakeup. Fungsi Cc Cream Cozuma ialah:
1. Sebagai foundation 2. Juga sebagai concealer 3. Perlindungan UV SPF 30PA++ 4. Menaikkan seri wajah si pemakai tanpa makeup yang tebal 5. Anti-radang dan anti-oksidan. Diperbuat daripada ekstrak Bunga Marig…