Posts

Showing posts from July 2, 2017

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

Image
Selamat Hari Raya Aidilfitri to all my readers. Eid Mubarak is a celebration to all muslims around the world in conjunction of 30 days fasting period in Ramadhan. Happy Eid Mubarak everyone.


Tak raya namanya kalau takde persiapan raya kan? Baju raya,kuih raya, perabot raya dan duit raya. Yang penting belanja ikut kemampuan ok. Cerita tentang baju raya ni....dah masuk Syawal ke-8, nak tanya soalan cepumas ni. Baju muat lagi ke tak? Ke baju dah ketat? Haaa....tak pakai Premium Beautiful ye??Heeee....takpe dont worry, just contact je Sue 012-6842560 untuk bantuan kecemasan turunkan berat 5kg dalam sebulan dengan Premium Beautiful. Jom tengok cantiknya Premium Beautiful angels di pagi Syawal.

Haaa...tau tak yang transformation Sue bersama Premium Beautiful bermula pada tahun 2014. Sue tak pernah pergi gym dan hanya sarungkan Premium Beautiful untuk turunkan berat badan dengan selamat. Tak percaya? Meh tengok transformation Sue sendiri.


2014 : 64kg
2015 : 58kg - 62kg
2016 : 55kg - 58kg
2017 : 53…