Tuesday, May 30, 2017

Infinence Hijab Rizman Ruzaini dalam IntrendHappy 12th Anniversary Intrend Magazine...always a fashion forward magazine, full of fresh ideas and lots of useful tips and tricks for our daily life. Congratulations again InTrend.

suhaili isa premium beautiful


Edisi Anniversary kali ini memuatkan kisah formula sukses dulu dan selamanya selebriti yang layak digelar diva Ziana Zain & Ning Baizura. Menarik bila baca jatuh bangun Ziana & Ning dalam kerjaya mereka.Kemudian untuk ibu-ibu yang ada anak kecil tapi masih lagi ingin kelihatan cantik, Intrend menyediakan 15 tips cantik untuk ibu baru. Haaa.....sapa taknak cantikkan? Bila ada anak ni serba serbi kene pantas. Kemudian ada tips memanjakan diri ibu semuanya di bawah RM 60.
Dan...apa yang paling menarik ialah Grand Launching Infinence Hijab Rizman Ruzaini di Kota Milan pada bulan Mac yang lalu. Are you excited? suhaili isa premium beautiful

Infinence bermaksud Infinite Excellence...dan kolaborasi Sahajidah Hai O bersama Rizman Ruzaini menawarkan 3 koleksi hijab Infinence iaitu Essential, Essential +  dan Stellina Series. Hijab Infinence berhias kain renda ini pasti memukau setiap wanita.

Selain shawl, Infinence xx RR juga menawarkan siri anak tudung daripada fiber asli dengan kilauan perak yang bercirikan:  ( Inner tudung Infinence)

1. Anti -radiasi
2. Anti bakteria
3. Anti kulat
4. Anti radang
5. Menyahbau rambut busuk

suhaili isa premium beautiful


Tak sabar nak tengok koleksi Infinence Hijab? Jom Sue belanja ciri kemewahan dalam harga berpatutan. Setiap shawl akan didatangkan dengan 1 percuma brooch designer Rizman Ruzaini dan kotak eksklusif.

suhaili isa premium beautiful


suhaili isa premium beautiful

Pasti you all akan lebih menyerlah, eksklusif, lebih Wow!!! di pagi raya nanti. 
Yes!!! Jangan lupa dapatkan majalah Intrend anda dan Infinence Hijab anda sekarang.

suhaili isa premium beautiful


Note: Untuk sebarang order dan pembelian terus sahaja contact nombor tertera

                                SUE 012-6842560
Agent dropship dan agent juga dialu-alukan. Untung runcit anda ialah RM30/sehelai. 

              DAFTAR SEBAGAI AGENT SEKARANG DI.....
                                SUE 012-6842560
Love,

Suhaili Isa