Posts

Showing posts from May 9, 2017

#youcanduit with Premium Beautiful

Image
Assalamualaikum everyone...lama tak menulis di blog sampai orang rindu pulakkan? Sue agak busy sikit disebabkan kesihatan ibu yang tidak mengizinkan. Alhamdulillah semuanya dah kembali lancar. Ok...nak cerita perkembangan terbaru bisnes Sue.

Pada Sabtu yang lepas Sue menghadiri Bengkel TDC Power 3 iaitu bengkel keusahawanan yang diadakan oleh team Thediamondcircle. Kali ini gelombang purple makin ganas beraksi untuk bantu semua orang di luar sana supaya mampu genggam extra income RM 5,000 sebulan. 




Adik kecil kat depan pun excited nak buat duit raya banyak tahun ni untuk dikongsikan. Bengkel kali ini menyaksikan 4 speaker hebat yang mengupas topik penting dalam bisnes SHOM. 


Speaker pertama CDM Ain Zulkarnaind berumur 29tahun berasal dari Kedah dan pada asalnya merupakan pekerja spa sahaja. Beliau memulakan perniagaan dengan berbekalkan sedikit modal di tangan. Alhamdulillah beliau dah genggam income 5 angka pada umur 29 tahun.


CDM Ain Zulkarnaind mengupas topik Grow Yourself and Grow your…