Monday, April 3, 2017

Anda ada IMPIAN??

Anda ada impian? Do you have a dream? Nǐ yǒu mèngxiǎng ma ? niṅṅaḷ oru svapnaṁ uṇṭēā ? kya aapaka koee sapana hai? 


Excited tak kalau Sue kata dengan menjadi salah seorang usahawan Premium Beautiful Expert, anda boleh realisasikan impian anda?




Bila bercakap tentang impian ni....tak ramai yang berani suarakan impian mereka. Ada yang kata...takut impian tak tercapai. Jadi persoalannya...salahkah ada impian? 
Betul bila kita dah tanam impian, kita cuba usaha merealisasikan impian kita tu. Berkat doa, usaha, istiqamah dan tawakkal...pasti impian kita akan tercapai.

Jadi....apa impian anda?
Adakah anda ada kereta impian?


Anda ada impian untuk buat simpanan RM 100,000, RM 500,000 atau simpanan berjumlah RM 1 juta?

Anda ada impian untuk hidup bebas hutang? Anda nak kebebasan kewangan dan boleh melancong ke mana sahaja?

Anda ada rumah impian yang anda idamkan?


Tak kesahlah apa pun impian anda...anda BOLEH CAPAI IMPIAN YANG ANDA ADA. Kuatkan semangat, usaha sebaik mungkin dan berdoalah kepada Allah supaya dipermudahkan segala urusan anda dalam mengejar impian. Tidak salah berimpian asalkan dalam proses anda merealisasikan impian anda...jangan sesekali tinggal solat dan melakukan sesuatu yang menyalahi syariat.

Bagaimana pula dengan Sue? Sue ada impian tak?

Of course Sue pun ada impian. Pada entry kali ni Sue nak minta kawan-kawan doakan supaya segala impian Sue akan tercapai sebelum Sue capai umur 45tahun. Apa impian Sue tu?




Bantu doakan sama-sama supaya tercapai segala impian Sue hasil daripada perniagaan yang Sue lakukan sebagai seorang Premium Beautiful Expert.

"Berani berimpian"

Love,
Suhaili Isa