Friday, March 17, 2017

Infinence SkinCare - 24 hours Hydration

Kulit cantik, lembut,bebas jerawat dan jeragat serta cerah berseri tu memang jadi dambaan semua wanita sekarang kan?? (INFINENCE skincare 24hrs Hydration)

infinence murah

 Boleh dikatakan berlambak produk skincare dan makeup di pasaran sekarang. Betul tak??? Anyway...pilih lah skincare yang sesuai dengan kulit. Harini Sue nak share tentang Infinence SkinCare 24 hours Hydration.


infinence murah

Jadi apa beza Infinence dengan lambakan produk skincare di pasaran sekarang?
Infinence ialah set penjagaan kecantikan anti-penuaan yang menggunakan "active plant cells". Setiap botol Infinence mengandungi BERJUTA SEL TUMBUHAN. 


Kajian klinikal mengesahkan Infinence melembapkan kulit, melindungi kulit, memberi tenaga pada sel kulit dan menghasilkan sel kulit yang lebih muda berbanding usia.



Apa keunikan Infinence berbanding produk lain?

  • Tiada SD Alkohol
  • Tiada Mineral Oil/ Silicone oil
  • Tiada Petrolatum
  • Tiada Sulfate Surfactants (SLEs/SLS/ALS/ALEs)
  • Tiada DEA/MEA
  • Tiada Paraben
  • Tiada bahan pengawet MIT/MICT
  • Tiada pewarna artificial
A) Hydrating Duo Cleanser & Hydrating Toner
infinence murah


B) Intensive Triple Reviving Serum

infinence murah


C) Essential Illuminating Day Cream

infinence murah


D) Advanced Overnight Regeneration Cream

infinence murah

Cara Penggunaan Skincare Infinence ni seperti berikut:
  • Day using
  • Night using
  • DIY homespa - Intensive Firming/Lifting
  • DIY homespa - Instant Hydration
  • DIY homespa - Sleeping Mask
infinence murah

infinence murah

Menarikkan? Kiranya 1 full set Infinence Skincare ni boleh cut down duit kita untuk buat monthly facial gitewww.... 1 set Infinence ni tahan untuk 3-4 bulan. Infinence juga bertindak sebagai makeup remover. So....save dah duit untuk beli makeup remover.

For those yang nak test dan dapatkan Infinence Skincare pada harga PROMO, terus je whatsapp Sue di 012-6842560.


infinence murah

infinence murah


Love,
Suhaili Isa