Thursday, March 16, 2017

Far Infra Red dalam Premium Beautiful??



Setiap kali bila dapat pertanyaan client tentang Premium Beautiful, soalan pertama yang diajukan kepada Sue ialah: 

premium beautiful

" Sue,betulke Premium Beautiful ni ada FIR? Cuba you buktikan pada I"

Sebagai seorang certified Premium Beautiful agent, apa Sue buat??

 " Sue ambil ukuran badan client dan terus pakaikan secara PERCUMA Premium Beautiful di badan client".



Dalam masa 5 minit je client sendiri akan bagi feedback:

1. Rasa macam badan tengah diurutla.
2. Rasa selesa dan badan segar.
3. Rasa otot dan kaki tak sakit.
4. Perut legalah angin banyak keluar.
5. Rasa badan tak sejuk-sejuk dah.
6. Rasa happyla badan rasa ringan.
7. Tak rasa berpeluhlah walaupun bilik panas.

Ok...Sue letak 7 feedback jelah dulu...kalau nak diikutkan setelah servis hampir 300 orang client, memang banyak good feedback yang Sue terima. Jom kita tengok "Kebaikan Far Infra Red Theraphy, journal yang dikeluarkan oleh Dr Edward Group DC,NP,DACBN,DCBCN,DABFM published on Jan 30,2009." Health Benefit of Far Infra Red Rays


Bagaimana Far Infra Red Rays dihasilkan di dalam fabrik Premium Beautiful?

premium beautiful

premium beautiful

premium beautiful



Macam mana pula FIR dalam Premium Beautiful berfungsi?






Apa kebaikan Terapi Far Infra Red untuk kesihatan badan?

Terapi FIR menggunakan gelombang Far Infra Red yang tidak boleh dilihat dengan mata kasar tetapi gelombang ini boleh menembusi badan manusia hingga ke setiap sel badan. Secara semulajadi manusia juga menghasilkan gelombang Far Infra Red rays pada skala 4 micron.





Contoh penggunaan FIR dalam perubatan Cina ialah "palm healing" digunakan untuk memindahkan tenaga FIR seorang yang sihat kepada orang sakit.


Kebaikan Far Infra Red :

1. Membantu mengurangkan berat badan, keletihan, water retention dalam badan, masalah kulit, proses detoksifikasi dan menyingkirkan bahan karsinogen dalam badan.

2. FIR melancarkan perjalanan darah dengan mengembangkan saluran darah. Ia juga membantu mengangkut oksigen ke seluruh sel badan.


3. FIR membantu menguatkan sistem imunisasi.


4. FIR merupakan terapi terbaik untuk mengurangkan sakit otot, kejang otot dan mengurangkan masalah rheumatoid arthritis.


5. FIR berupaya meningkatkan metabolisma badan dan meningkatkan aktiviti memproses enzim dalam sistem pencernaan.


6. FIR juga membantu menyembuhkan luka,parut, stretchmark dan bekas jerawat.


7. Mengikut kajian NASA, terapi Far Infra Red membantu mengekalkan kesihatan jantung yang optimum bagi para angkasawan.


8. Terapi FIR keseluruhannya membantu proses penyembuhan dan proses detoks badan serta menyegarkan fizikal dan mental.




Jadi sekiranya anda ingin tanya Sue untuk buktikan macam mana FIR ni depan mata you all..... jom kita cuba pakai dan anda boleh rasa sendiri macam mana FIR berfungsi ke atas badan anda. Terapi berpeluh menggunakan FIR di slimming centre dan spa mencecah RM 10,000 jugak tau. 

Alhamdulillah Sue hanya invest RM 2000 je untuk pakai Premium Beautiful ni. Sue beli tahun 2013, sampai tahun 2019 ni masih boleh pakai dan FIR dalam Premium Beautiful takkan hilang. Berbaloikan 6 tahun masih boleh pakai Premium Beautiful yang sama. Lagi best masa Sue beli PB dulu ada promosi best macam kat bawah ni:

1. Diskaun RM 1500 untuk 2 set Premium Beautiful
2. Lifetime Warranty untuk Premium Beautiful anda.
3. Free service dan repair percuma untuk sebarang kerosakan.
4. Free gift
5. Cash BONUS RM 5,000


Sangat berbaloi kan?? 1 set Premium Beautiful anda mampu mengembalikan CASH 4-5 angka setiap bulan. Husband Sue sampai sekarang puji Sue pandai jaga badan walaupun beranak dah 4 kali.Bukan tu je....pandai cari duit sampai tempias duit tu kene husband, anak-anak, mak mertua, family sendiri dan orang lain. 1 set PB je sampai sekarang boleh hasilkan income tahunan ratus ribu. Nanti boleh jadi macam blogger hebat CikEpal tu belikan husband dia kete Mustang CASH kau!!! nah tengok ni http://cikepal06.blogspot.com/



Love,

Suhaili Isa