Posts

Showing posts from March 15, 2017

My 10 Bad Habits

Image
You all ada bad habits? Of course sebagai manusia biasa memang Sue pun tak terlepas ada jugak bad habit ni. Dan biasanya hanya suami je yang masak dengan perangai isteri kesayangan dan banyak songeh. Hehehehe.....


No.10 : Suka bertangguh
Ohh....nak buat macam mana..kadang2 tengah nak basuh kain, ada pulak citer movie best kat TV. Layan TV kejap kemudian baru basuh kain. Hahahahah.... 
Kadang2 niat ada dah nak lipat kain,tapi bila nampak banyak macam gunung....tangguh hasrat nak lipat kain. Tunggu husband balik keje...lipat kain sesama....

No.9 : Makan banyak bila stress.
Husband dah biasa sangat dengan perangai Sue yang satu ni. Memang dari anak dara Sue tak kuat makan. Tapi bila tengah stress atau marah, Sue akan makan dengan banyak sampai perut senak. Betul-betul stress eating. Hahahahah....

No.8 : Suka letak spek mata merata-rata tempat.
Ini habit Sue sejak remaja lagi. Suka sepahkan spek mata lepastu lupa dah kat mana letak. Habis teraba-raba nak cari balik. Hahahaha padan muka

No.7 : Suk…