Wednesday, February 1, 2017

Harga Premium Beautiful 2017Ramai terkejut sebenarnya bila dapat tahu harga sebenar Premium Beautiful korset ni. Ada kawan Sue inform, harga dia beli Premium Beautiful 5 tahun lepas cecah RM 3,000. Terkejut Sue bila kawan cerita betapa mahalnya dia beli Premium Beautiful.


Haaaa....Sue boleh bantu you all dapatkan quotation harga paling murah untuk set Premium Beautiful anda. Bukan setakat harga murah je....Sue ajar sekali macam mana you all boleh pakai FREE seumur hidup Premium Beautiful dan letopkan akaun bank anda dengan duit poket RM 5,000 setiap bulan. Nak tau caranya?

No.1 : Contact Sue untuk book appointment Free fitting Premium Beautiful. The number to call 012-6842560

premium beautiful

Alhamdulillah Sue telah berjaya membantu 300 orang Premium Beautiful client untuk kembalikan kesihatan, bentuk badan yang diidamkan, kecantikan dan berjaya mengembalikan keyakinan setiap pengguna Premium Beautiful.

No.2 : Bersedia untuk sesi rundingan PERCUMA dan sesi ukur bentuk badan pengguna. Setiap pelanggan akan diberikan khas size Premium Beautiful yang sesuai mengikut ukuran badan client.No.3 : Bersedia untuk dipakaikan secara FREE Premium Beautiful oleh Sue. Ini antara contoh hasil Free fitting Premium Beautiful client Sue. Instant Result Perut kempis dengan Premium Beautiful


premium beautiful

premium beautiful

No. 4 : Runding harga bersama saya. Harga 1 set Premium Beautiful secara ansuran ialah RM 96/sebulan. 
Setiap pembelian Premium Beautiful, anda bakal menerima CASH BONUS dan Diskaun sehingga RM 1,500. 

  Harga Ansuran : RM 96 sebulan selama 3 tahun
 Extra income kerana pakai & promote : RM 1000 - RM 5000 sebulan
Jimat dan menguntungkan tak? 
Cash Back 12 bulan dengan pakai 1 set Premium Beautiful = minimum RM 1000 x 12bulan = RM 12,000

You all juga akan dapat official payslip macam contoh di bawah. Valid untuk apply loan di bank. Kami gunakan payslip ini untuk beli rumah tahun 2016 berharga RM 500,000. Kalau nak harapkan gaji bulanan....memang tak mampu.

premium beautiful


No.5 : Dapatkan Premium Beautiful anda dan pakai serta jadilah iklan/testimoni bergerak ke mana sahaja anda berada. Anda promote, anda dapat Duit.

No.6 : Jika berlaku kerosakan pada set Premium Beautiful anda...sila hubungi saya 012-6842560 untuk repair dan warranty secara percuma seumur hidup.

Haaa....nampak tak harga sebenar Premium Beautiful hanyalah RM 2100 - RM 2300 sahaja untuk pembelian secara Cash, Credit Card atau secara ansuran. Dengan menjadi salah seorang billboard bergerak yang pakai & promote, anda menghasilkan extra income minimum RM 1,000 sebulan. 

Smart Investment buat wanita cerdik pandai giteww....sambil pakai, sambil kurus & sambil leToPkan akaun bank dengan duit. Jadi jangan tunggu lagi...terus whatsapp Sue di 012-6842560 ok.

Love,
Suhaili Isa