Posts

Showing posts from January 31, 2017

Cuti-cuti Malaysia : A Famosa Resort, Melaka

Image
Happy Chinese New Year to all my chinese friends. Happy holiday to all...cuti panjang ni Sue tengok ramai yang ambil peluang keluar berjalan-jalan kan? Seronok bila kita penuhi cuti panjang bersama keluarga tersayang. Walaupun bercuti, Sue sebagai Premium Beautiful top agent di Kuala Lumpur tetap penuh dengan business appointment share kebaikan bisnes dan premium beautiful dengan orang2 di Melaka.

Alhamdulillah kali ni Sue dan family dijemput untuk ke Afamosa Resort untuk family holiday. Sebenarnya....encik husband yang nak pegi main golf bersama beberapa kenalan, jadi Sue & anak-anak ikutlah sekali. Ada 5 family semuanya yang sertai family holiday di Afamosa Resort ni.



Alhamdulillah dah ada orang nak sponsor.. so kami follow jelah. Banglo satu setengah tingkat ni ratenya RM 1300 semalam. Kami stay di Afamosa selama 3 hari 2 malam. Banglo ni ada 4 bilik dan 4 bilik air. Kemudahan dapur semua disediakan. Kiranya kita bawa barang basah dan kering je untuk masak. Oh....disebabkan ini B…