Thursday, January 26, 2017

Duckscarves PERCUMA

Siapa tak kenal DUCKSCARVES??? Jenama shawl mewah yang diasaskan oleh Vivy Yusof tu.... harga sehelai shawl bermula RM 150 - RM 800 anggarannya. Waaahhhh.... tengok harga pun dah risau nak belikan? Tapi memang berbaloi memiliki shawl Duckscarves ni sebab memang tip top kualitinya.



Haaaa.....cantikkan? Patutla ramai wanita tergila-gilakan shawl Duckscarves ni walaupun harganya mahal. Demam Duckscarves ni boleh berjangkit sampaikan kita pun rasa nak beli jugak tau. Hehehehe tapi apa yang best ialah..... Sue dapat Duckscarves secara PERCUMA.


Yes...I agree with you Coco Chanel. The best things in life are free stuffs. The second-best are very expensive.  Macam mana Sue boleh dapat FREE Duckscarves? Heheheheh Alhamdulillah Sue berniaga bersama group The Diamond Circle sebagai Premium Beautiful Expert. Crown Diamond Managers of TDC atau CEO of TDC ni ada buat cabaran TDC10Kchallenge daripada bulan 8 sehingga bulan 12/ 2016.

Alhamdulillah Sue antara top agent Premium Beautiful di Kuala Lumpur,Malaysia, Jakarta, Brunei dan UAE. Yee...Sue ada client Premium Beautiful di Arab Saudi, Mesir dan Istanbul. Alhamdulillah Sue qualify 3 bulan berturut-turut. Tahniah buat semua top agent Premium Beautiful TDC. Anda seorang fighter!! Nak tengok berapa ramai yang qualify TDC10kChallenge?




Tuuu dia...ramai yang qualify challenge ni. Kebanyakan mereka yang qualify target ni masih lagi bekerja fulltime dan buat bisnes secara parttime menggunakan Facebook, Instagram dan blog sambil dibimbing oleh team bisnes yang kuat dan mentor yang berwibawa. For your info....mereka yang qualify challenge ni ada yang bekerja sebagai pekerja kilang, cikgu, engineer, pelajar PHD, banker, pekerja kerajaan, tukang masak, corporate managers, doktor, legal advisor, pekerja staff sokongan dan lain2 pekerjaan. 

Seronok dan bangga tak bila tengok orang melayu berjaya? Bagi Sue sendiri memang bangga sebab walau apa pun status pekerjaan setiap peniaga TDC, bila berniaga bersama team TDC; anda mampu genggam extraincome dari RM 2,000 - RM 50,000 sebulan. Kami berniaga hanya menggunakan handphone dan data internet. Tak perlu pun setup kedai dan susah payah fikir nak asaskan produk. Lagi best...ilmu social media marketing semuanya kami dapat FREE daripada copywriting, storytelling, blogging, product positioning, personal branding...semuanya FREE. 


Selain dapat extra income 4-5 angka setiap bulan dan untung runcit 20% setiap hari, inilah antara reward bisnes yang Sue dapat percuma from TDC team. Thank you so much mentor bisnes Sue CDM Norain Nizar dan CDM Shaliza Aziz. You all boleh baca kisah perjalanan bisnes mereka di KLIK DI SINI

Dah ada 2 Duckscarves FREE...sekarang Sue tengah tunggu Duckscarves ke-3 FREE pulak. Victoria Secret pouch tu Sue suka sangat sebab boleh masuk semua barang daily makeup dalam tu. Tapi yang paling Sue suka ialah Swarovski pen dan kimono pen yang datang jauh dari Vienna dan Japan. What else yang boleh dapat FREE bila buat bisnes sebagai Premium Beautiful Expert?




Yes.....Free Travel around the world with 5 stars hospitality. Bulan Mac ni...team TDC akan terbang ke Italy pula dan melawat 5 buah tempat.


Nak ikut jugak kami travel?? This is Good News untuk you all. Syarikat dah sediakan lebih kurang 650 tiket percuma untuk kita semua holiday ke Gold Coast Australia bulan Ogos 2017 ni. Haaa.....excited tak? Nak ikut tak? Fully sponsored you all termasuk duit belanja 4 angka. Jom kalau nak jadi travel partner Sue, nanti you all contact je Sue ok di 012-6842560.



Love,
Suhaili Isa