Posts

Showing posts from January 24, 2017

Restaurant Review : Gusteau's Cafe Kangar, Perlis

Image
Hi....lama Sue tak buat entry Restaurant Review. Haaa.....memang menjadi hobi Sue untuk try restoren menarik di seluruh Malaysia. Kemudian Sue kongsikan dengan you all keistimewaan setiap restoren yang Sue cuba.

Ok this time Sue try Gusteau's Cafe di Kangar Perlis. Sue tertarik nak cuba cafe ni sebab konsep dan design kafe yang menarik perhatian. Kafe ni bersebelahan je dengan Giant Kangar. 

Dah banyak kali lalu depan kedai nak try makanan di sini. Jadi kali ni ada rezeki nak rasa makanan di Gusteau's. Kami pergi untuk minum petang dan makan kek je...tapi rezeki Allah datang tak sangka. Dapat rasa spaghetti dan meatball di restoren ni. Jom tengok apa yang menarik di Gusteau's.



Meatball, mashed potato dan raspberry sauce tu sangat juicy bila dikunyah dalam mulut. Alhamdulillah rezeki kami, dapat rasa spaghetti aglio olio secara percuma. Grilled beef dalam spaghetti tu sangat sedap. 




Pencuci mulutnya kami try chocolate indulgence cake. Ok kak ni Husna makan sorang habis. Very so…