Sunday, January 15, 2017

Happy New Year 2017 : Cash Rebate is back!!!

Assalamualaikum & good morning everyone... I hope it is not to late to wish you all Happy New Year 2017. 

Macam tak percayakan dah 2017? Lagi 3 tahun je kita menuju tahun 2020. Dulu masa sekolah rendah, Sue sentiasa bayangkan tahun 2020 nanti kita semua dah maju, ekonomi makin kukuh dan orang Malaysia semuanya penuh adab sopan serta berkaliber. You all pula macam mana?

Takpe...bagi yang belum lagi tanam impian 2020...jom kita tanam impian dan kejar impian kita. Ok...sebenarnya Sue nak share good news ni. Berita baiknya.... Syarikat Sahajidah Hai O dah lanjutkan PROMOSI Premium Beautiful dan CASH REBATE minimum RM 150 dan maksimum sehingga RM 2,000. Banyakkan????



Sepanjang tahun 2016, Sue bersyukur sangat sebab dapat bantu ramai orang untuk kurus dan sihat bersama Premium Beautiful. Bukan itu aja....mereka yang pakai Premium Beautiful ni jugak dapat EXTRA INCOME 3-4-5 angka sebulan. Alhamdulillah....semoga 2017 ni Sue dapat bantu lebih ramai kawan2 untuk keluar daripada masalah kewangan dengan berniaga.
Another good news!!! We are going for a free trip to Gold Coast this coming August 2017. Setiap usahawan Sahajidah Hai O Marketing akan berpeluang merebut antara 650 tiket melancong percuma ke Gold Coast bulan 8 ni. 

Seronok you all bila travel bersama SHOM ni memang fully sponsored 5 star treatment. Company sediakan full HALAL food sepanjang trip dan of course duit shopping RM 5,000 minimum. Ehhhh....banyaknya duit shopping free.....kita pegi company trip pun duit shopping kene keluar duit sendiri kan???

Haaa.....nak info lanjut untuk FREE TRIP ke GOLD COAST? Jom contact Sue di 012-6842560


Love,
Suhaili Isa