Sunday, July 2, 2017

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

Selamat Hari Raya Aidilfitri to all my readers. Eid Mubarak is a celebration to all muslims around the world in conjunction of 30 days fasting period in Ramadhan. Happy Eid Mubarak everyone.


Tak raya namanya kalau takde persiapan raya kan? Baju raya,kuih raya, perabot raya dan duit raya. Yang penting belanja ikut kemampuan ok. Cerita tentang baju raya ni....dah masuk Syawal ke-8, nak tanya soalan cepumas ni. Baju muat lagi ke tak? Ke baju dah ketat? Haaa....tak pakai Premium Beautiful ye??

Heeee....takpe dont worry, just contact je Sue 012-6842560 untuk bantuan kecemasan turunkan berat 5kg dalam sebulan dengan Premium Beautiful. Jom tengok cantiknya Premium Beautiful angels di pagi Syawal.

www.suhailiisa.com

Haaa...tau tak yang transformation Sue bersama Premium Beautiful bermula pada tahun 2014. Sue tak pernah pergi gym dan hanya sarungkan Premium Beautiful untuk turunkan berat badan dengan selamat. Tak percaya? Meh tengok transformation Sue sendiri.

www.suhailiisa.com

2014 : 64kg
2015 : 58kg - 62kg
2016 : 55kg - 58kg
2017 : 53kg

Seronokkan kalau berat setiap tahun tak naik dan maintain je. You all macam mana?setiap tahun makin bertambah berat ke? Ehh...badan kita bukan tong sampah. Jaga baik-baik sebab badan nak pakai lama. Nak tengok lagi betapa gorgeous ibu-ibu anak ramai melaram di pagi raya? 

Haaa....betul Ibu-ibu anak berderet, surirumah, takde maid, ibu bekerjaya yang takde masa...semua boleh transform dengan Premium Beautiful. Tak mahal pun hanya RM 98/sebulan je anda dah dapat 1 set Premium Beautiful. Bukan tu je..... DAPAT CASH lagi tiap2 bulan. 
Pakai Premium Beautiful dapat duit tiap-tiap bulan. Sapa taknak tu memang gila!!!


www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

Haaaa....cantikkan? Kalau orang lain boleh melaram takkan kita tak bolehkan? Eh....tak yah paksa suami beli, kita pun boleh beli sendiri. Bila diri kita rasa cantik....automatik suami makin hargai isteri. Yang penting kita kene rasa cantik dulu..kalau kita pun mood tunggang langgang asyik jeles tengok orang lain...suami pun tak happy... betul tak?

Jangan risau!!! Pakai Premium Beautiful ni bukan saja dapat lawa.... duit pun banyak tau..tak caya?? Meh tengok sini...

www.suhailiisa.com

Tengok tu.. dalam masa 4 bulan je boleh buat duit simpanan RM 8000... untung ke untung? Kalau tak ambil peluang pakai Premium Beautiful sekarang.... tak dapatla you all buat tabung simpanan. Ada duit lebih bolehlah bawa family bercuti ke Korea. Ehhh ada apa dengan Korea?

Next entrylah kita cerita pasal PELUANG MELANCONG KE KOREA SECARA PERCUMA.

Love,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment