Wednesday, July 26, 2017

JANGAN GUNA Pes Masakan DChef...dikhuatiri....

Siapa ibu-ibu yang suka gunakan pes masakan untuk memudahkan dan mempercepatkan penyediaan makanan? Di zaman moden dan makin mencabar ni...menuntut kaum wanita untuk turut keluar bekerja mencari rezeki untuk keluarga.

Jadi ibu-ibu tak punya banyak masa nak sediakan bahan-bahan untuk masak lauk pauk yang memerlukan bahan yang banyak seperti gulai, rendang, asam pedas, masak lemak cili api, nasi kerabu dan sebagainya. Balik kerja dah pukul 7 malam... kalau nak sediakan bahan-bahan yang leceh dan ambil masa lama...pukul 9malam pun belum tentu anak-anak dan suami dapat makan.

Akhirnya....ibu-ibu akan ambil keputusan makan di luar atau beli saja makanan daripada gerai. Betul tak?? Itulah pengalaman Sue sebagai ibu bekerjaya yang memang akan sampai rumah pada pukul 9pm setiap hari dulu.

Tapi sekarang dah tersangat mudah...Sue dah jumpa gadget masakan yang bantu mudahkan career mom macam kita ni. Sue jumpa pes masakan kat bawah ni untuk sediakan hidangan enak buat keluarga.


www.suhailiisa.com

Ini antara pes masakan yang Sue guna untuk masak tomyam putih, tomyam kung, nasi briyani setiap hari pun boleh, rendang ayam dan daging. Pes Dchef ni ada jugak untuk masakan asam pedas dan masakan berasaskan kunyit dan bawang putih.


Untuk resepi mudah menggunakan Dchef Paste, Sue sediakan di bawah ni ye.





JANGAN GUNA Pes Dchef ni....dikhuatiri suami dan anak2 akan makan bertambah-tambah dan masakan kita akan habis sampai tuan masak tak dapat makan. Punyalah sedap pes Dchef ni akak-akak.




Jangan lupa dapatkan Dchef Paste anda sekarang. Anda nak jana pendapatan extra dengan Produk Makanan Sue? Sue memerlukan lebih ramai agent dan dealer untuk produk makanan. Contact Sue di 012-6842560

Love,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment