Friday, July 21, 2017

Gempar!!! Kopi Garam Buluh Tiruan

Assalamualaikum semua..... semalam gempar sekejap handphone Sue bila banyak mesej masuk bertanyakan status Kopi GaramBuluh atau Minkaffe yang dijual pada harga RM 22.50 sekotak. Harga jual pada asalnya ialah RM 33 sekotak. Adakah Kopi Garam Buluh yang berharga RM 22.50 itu TIRUAN??


Jawapannya: YA.....TIRUAN. Dan tak pasti apa kandungan dalam kopi itu. Mungkin ada ubat gegat pembunuh lipas...sapa yang tau kan?

Peringatan bagi yang gemar mengejar dan membeli barangan harga murah ini...bukan Sue nak marah.....tapi sila utamakan keselamatan dan kesihatan badan anda. Bayangkan anda nak murah nak jimat duit, anda sanggup minum kopi garam buluh tiruan yang berharga RM 22.50 dan anda jatuh sakit...

Jangan salahkan produk dan agent yang sah sekiranya anda sakit. Silalah dapatkan produk original daripada agent yang sah terutamanya saya. Sila dail nombor saya  012-6842560 untuk dapatkan Minkaffe yang original. Bukan tu je...Sue bantu anda jana pendapatan extra RM1000 - RM 5000 sebulan supaya anda tak perlu lagi membahayakan keselamatan dengan rakus mengejar produk tiruan disebabkan harga murah.

Macam mana nak bezakan Kopi Garam Buluh tiruan dan original?

www.suhailiisa.com
Ada pengguna mengadu rasa kopi garam buluh tiruan seperti berpasir. Jadi Sue minta semua pengguna dan mereka yang ingin mendapatkan Minkaffe; sila pastikan anda beli daripada agent yang sah atau daftar sebagai salah seorang agent atau ahli Sahajidah Hai O untuk mendapatkan harga minkaffe pada harga lebih murah.

Sila email Sue di suhaili1984@gmail.com untuk pendaftaran sebagai ahli SHOM.


Love,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment