Thursday, July 13, 2017

Dapatkan Premium Beautiful dan Menang BMW 318i sekarang

Siapa teringin nak dapat kereta BMW 318i secara percuma?

www.suhailiisa.com

korang taknak ke? Betul nak bagi percuma je ni... macam mana?
Setiap pembelian 1 set Premium Beautiful, anda layak menerima 3 tiket lucky draw untuk memenangi sebuah kereta BMW 318i. 

For those yang mendaftar sebagai seorang agent di bawah team Sue, anda akan dapat lebih keistimewaan untuk menang BMW 318i ni kerana akan mendapat 50 -66 tiket lucky draw gitu...

Eh....bukan 1 je hadiah tau. Ni tengok sendiri ada banyak lagi hadiah menanti anda.

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

Ni....meh tengok akak, adik, abang...... pakai Premium Beautiful korset je anda boleh dapatkan sebijik kereta Toyota Camry, Nissan Almera dan Toyota Vios tau. Sapa nak bagi free ni akak, adik oi??? Takyah bayar bulan-bulan dah kete jadi milik kita.

www.suhailiisa.com
Bukan tu je....ada tiket HONEYMOON ke KOREA untuk husband and wife. Eh...bolehla kita nak romantika dengan encik suami sambil main ski dan berpeluk-pelukan dalam salji. Haaa....tau citer Winter Sonata? Haaaa....kat situlah kita nak pegi honeymoon nanti akak oiiii..... romantik habis.

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

Akak suka barang kemas? Diamond? Gold? Eh....kak!!!! Jangan lepaskan peluang kak....hadiah barang kemas HABIB JEWEL menanti tu kak oiii!!

www.suhailiisa.com


Akak teringin pakai HANDBAG JENAMA? Nak pakai LV (Louis Vuitton)? Akak nak pakai Chanel? Ni original cecah RM 15,000 kak oiii.... toksah pakai yang ciplak harga RM 150 tu.... Kita nak bagi FREE je handbag ni haaa....

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

Haaaa......jangan lepaskan peluang, DAPATKAN SET PREMIUM BEAUTIFUL anda pada harga RM98/sebulan. Anda juga akan menerima DISKAUN HEBAT sehingga RM1500 dan CASH BONUS BERNILAI RM 5,000.

MAAFKAN Sue sekiranya PREMIUM BEAUTIFUL habis. Jadi ambil phone anda sekarang, whatsapp " Pakai PB, menang BMW" ke 0126842560  ATAU bukak PC/Laptop anda, masuk ke email dan email " Pakai PB, menang BMW" ke suhaili1984@gmail.com SEKARANG.


Love,
Suhaili Isa

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

No comments:

Post a Comment