Thursday, July 6, 2017

Cozuma Makeup Series

Annyeong haseyo !!! Mood Korea kita sepanjang 4 bulan ni. Bukan apa.... excited sebenarnya nak pegi KOREA secara FREE ni. Eh.....siapa taknak pegi KOREA secara FREE tu memang gila. Kalau nak guna duit sendiri cecah RM 3000 jugak kan? Elok simpan duit tu kita bayar duit rumah atau beli aset gitu. Cepatlah kita jadi jutawan muda. hikhikhik....


Hajat nak kongsi review Cozuma Lipstick dan CC Cream formulated dari KOREA. haaa.... bagi Sue skincare dan makeup dari Korea ni sesuai dengan kulit orang Asia macam kita. Last week Sue try toner Innisfree...eh macam best pulak. Tapi harini Sue nak citer Cozuma  dulu.


www.suhailiisa.com
50ml untuk 12 bulan penggunaan hanya RM 127 sahaja


A) COZUMA CC CREAM

Cozuma Cc cream ini ialah 10 in 1 benefit bagus untuk mereka yang ingin jaga kecantikan kulit tapi tak punya banyak masa untuk bermakeup. Fungsi Cc Cream Cozuma ialah:


1. Sebagai foundation
2. Juga sebagai concealer
3. Perlindungan UV SPF 30PA++
4. Menaikkan seri wajah si pemakai tanpa makeup yang tebal
5. Anti-radang dan anti-oksidan. Diperbuat daripada ekstrak Bunga Marigold, ekstrak Rosemary dan ekstrak manggis untuk menyembuhkan kulit dan melindungi kulit sensitif.
6. Kawalan kulit berminyak
7. Sebagai moisturizer
8. Pencerahan kulit dengan ekstrak licorice dan vitamin C
9. Mengecilkan pori-pori muka
10. Anti penuaan dan menentang kedutan dan garis halus melalui ekstrak akar Rhatany.

Nak tak TRIAL PACK Cozuma? Direct whatsapp Sue 012-6842560


www.suhailiisa.com
Gincu berkolagen hanya RM44 sahaja

B. COZUMA KOLAGEN LIPSTICK

Cozuma Lipstick berkolagen pula dihasilkan daripada teknologi unik serbuk warna.

1. Ekstrak buah betik dan sfera kolagen untuk bibir yang gebu
2. Biji minyak Safflower dan minyak cottonseed untuk aplikasi gincu yang halus dan kemasan satin yang cantik dibibir.
3. Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran
4. Squalane untuk rasa licin dan ringan

8 jenis warna gincu berkabut Cozuma:

  1. Pandora Red
  2. Lolly Pink
  3. Rose I Love You
  4. Berry Me
  5. Fantasy Kiss
  6. Sensual touch
  7. Romance pink
  8. Glamour Cherry

www.suhailiisa.com


C. GLITZY SHINE COZUMA LIPGLOSS

Untuk bibir berkilau dan berseri, sapukan 1 lapisan nipis Cozuma lipgloss selepas memakai cozuma lipstick untuk efek bibir lebih seksi dan mungil. Rumusan lipgloss berkhasiat yang diperkaya dengan ekstrak Aloe Vera, ekstrak Safflower dan Vitamin E untuk melembapkan bibir dan bersifat anti-oksidan.


Pilih daripada 5 Warna menarik yang bersesuaian dengan anda.
  1. Pure Nude
  2. Fuchsia Blossom
  3. Admirer Pink
  4. Sugar Peach
  5. Tempting Rose
www.suhailiisa.com
Pelembap bibir berVitamin hanya RM 44 sahaja


Dah cuba Cozuma makeup series...anda pasti taknak dah tinggalkan Cozuma. Nak tengok testimoni Cozuma make up? Jom tengok cara pakai cozuma cc cream dan cozuma lipstick dan lipgloss.

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

Jangan lupa....dapatkan Cozuma sekarang. Contact no  012-6842560 untuk dapatkan HARGA DISKAUN SEKARANG.


Love,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment