Friday, June 16, 2017

Testimoni Kurus Min kaffe

Bulan puasa ni ramai client Sue bagi feedback badan bertenaga, perut tak lapar dan berat cepat turun bila bersahur dan berbuka dengan Min Kaffe atau kopi garam buluh ni. Tapi kalau you all sememangnya dah kurus dan perut dah kempis persis model gitu...tak perlu ambil tau. Nanti over gorgeous dan berseri-seri pulak di pagi raya. Hehehehe....Sue sendiri turun 3 kg berat selepas amalkan konsisten 21 hari Min kaffe di bulan puasa.

Ok taknak cerita meleret sangat...Jom kita layan Testimoni Kurus Min Kaffe. Thank you clients share feedback dengan Sue. Jangan lupa GRAB PROMO Min kaffe 12 kotak pada harga RM 319 SAHAJA..... 

(HARGA ASAL 12BOXES: RM 400)


Seronoknya orang yang sakit badan sebab banyak angin dah sembuh


Yang ni pula badan bertenaga dan masih boleh nyenyak tidur walaupun minum kopi.

Siapa taknak perut kempis tak perlu bersenam.? Minum je perut kempis

Sakit kepala dan migrain? Kali ni minum kopi garam buluh confirm tak sakit kepala dan migrain

Apa bahan kandungan Min kaffe atau Kopi garambuluh ni? Meh tengok ni haaaa.... Ada 9 khasiat dan kelebihan Kopi Garam buluh ni. Jadi apa tunggu lagi?



Tuan-tuan,puan-puan, adik-adik manis... PROMOSI MIN KAFFE tengah berlangsung sekarang. 16 hari promosi berlangsung dah 1 JUTA KATON Min Kaffe terjual. Haaaaa..... dosanya Sue kalau tak bantu you all grab peluang HARGA MURAH SEKARANG. 

Cepat ambil phone awak, buka whatsapp dan terus taip No: 012-6842560 dan wasap Sue dengan KOD: NAK PROMO MINKAFFE ( berapa kotak?)


Cepat adik-adik, abang-abang.... Sue bantu book Minkaffe MURAH anda SEKARANG.                                  HARGA BIASA : RM 400                                                                               HARGA PROMOSI : RM 319


Love,
Suhaili Isa

No comments:

Post a Comment