Posts

Showing posts from February, 2017

MBO Cinemas Setapak Central - REBORN

Image
Hello movie goers... have you been to the MBO Cinema at Setapak Central? Do you notice something different?? 

MBO Cinemas which is currently the cinema operator with the most diversified locations in Malaysia is proud to officially unveil the newly renovated cinema at Setapak Central Kuala Lumpur.


Taaadaaaa......what do you think? In my opinion; the new image of MBO Cinema at Setapak Central really makes me want to walk in to the front counter and buy lots of movie tickets. It brings out excitement to watch movies just by looking at the ticket counter. Good job MBO Cinema.

In keeping up with the tagline of "Bringing Excitement Near You" and in appreciation to loyal patrons, the refurbished of MBO Cinemas Setapak Central outlet has improved layout, more open spaces in the lobby for waiting guests and enhanced counter service including  the delicious MBO Cinemas popcorn and a wide choice of beverages.

These reflect the look and feel that will be the theme for future renovations, …

Happy 3rd Anniversary : Feb 2017

Image
Ohhh my....tajuk entry blog macam anniversary perkahwinan pulak kan?? Hehehehe ehhhh tak....ini bukan anniversary perkahwinan Sue. 


Hari ini ialah tarikh Sue meletakkan jawatan sebagai Senior Project Engineer di salah sebuah syarikat pembinaan Kelas A di Malaysia dan tinggalkan gaji RM 6,000 untuk menggalas jawatan sebagai surirumah dan Premium Beautiful Expert.

Genap 3 tahun Sue berhenti kerja dan bergantung rezeki dengan berniaga. Selama 3 tahun tu ada yang perli, ada yang kata Sue ambil keputusan bodoh & terburu-buru dan tak kurang jugak yang kata "belajar tinggi-tinggi, tapi benti jadi surirumah? Tak kesian ke dekat mak ayah?"

Hamboi....laser nau mulut makcik2 ni ye.... rezeki Allah tu bukan hanya bekerja makan gaji je...banyak sebenarnya yang kita boleh buat untuk dapatkan income. Terutamanya berniaga sebab rezeki 9/10 datang dengan berniaga.

Macam mana kehidupan Sue selepas 3 tahun berhenti kerja? Alhamdulillah hidup lebih tenang dan tidak terkejar-kejar. Anak-anak dan…

Harga Premium Beautiful 2017

Image
Ramai terkejut sebenarnya bila dapat tahu harga sebenar Premium Beautiful korset ni. Ada kawan Sue inform, harga dia beli Premium Beautiful 5 tahun lepas cecah RM 3,000. Terkejut Sue bila kawan cerita betapa mahalnya dia beli Premium Beautiful.
Haaaa....Sue boleh bantu you all dapatkan quotation harga paling murah untuk set Premium Beautiful anda. Bukan setakat harga murah je....Sue ajar sekali macam mana you all boleh pakai FREE seumur hidup Premium Beautiful dan letopkan akaun bank anda dengan duit poket RM 5,000 setiap bulan. Nak tau caranya?

No.1 : Contact Sue untuk book appointment Free fitting Premium Beautiful. The number to call 012-6842560


Alhamdulillah Sue telah berjaya membantu 300 orang Premium Beautiful client untuk kembalikan kesihatan, bentuk badan yang diidamkan, kecantikan dan berjaya mengembalikan keyakinan setiap pengguna Premium Beautiful.

No.2 : Bersedia untuk sesi rundingan PERCUMA dan sesi ukur bentuk badan pengguna. Setiap pelanggan akan diberikan khas size Premium…