Tuesday, October 11, 2016

Easy Cleaning with Eziclean series

Hello you all...harini Sue nak share my super helper Easy cleaning household : Eziclean Series. Maybe ramai yang dah dengar pasal Eziclean kan? Tapi takpe jom tengok apa yang menarik sangat tentang Eziclean ni.





Eziclean series terdiri daripada :

1. Serbuk pencuci baju eziclean 1kg
2. Eziclean pencuci pinggan 1 liter
3. Eziclean pencuci lantai dan tandas 1 liter

Eziclean pencuci baju merupakan rumusan dwienzim yang sangat berkesan singkirkan kotoran yang mengandungi PROTEIN & KANJI seperti telur,kuah,darah,coklat dan sebagainya.

Formula anti bakteria, anti-karat, rumusan kurang buih dan tanpa klorin menjadikan pencuci baju ni sangat bagus dan selamat untuk digunakan bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif terhadap sabun.

Formula kurang buih membantu kita menjimatkan masa bilasan air dan menjimatkan bil air.

Harga sepeket 1kg : RM 23



Eziclean pencuci pinggan pekat pula berkesan mencuci pinggan mangkuk dan perkakas dapur. Eziclean pencuci pinggan mempunyai keseimbangan pH yang memelihara kelembutan tangan.
Harga sebotol: RM 12.50

Eziclean pencuci lantai pula bersifat alkali, tidak beracun, dapat menghindarkan serangga perosak dan menjimatkan kos.

Harga sebotol : RM 19

Jom kita tengok testimoni hebat Eziclean series.






Wow.....berkesankan produk eziclean ni? Kalaulah daripada tahun lepas lagi Sue tau kebaikan Eziclean ni...Sue tak beli dah jenama biasa. Heheheheh...for those yang nak submit order....terus je contact Sue di 012-6842560.

For those yang nak mulakan bisnes dengan produk eziclean, modal hanya serendah RM 400 je. Contact Sue untuk online coaching bisnes dan registration sebagai pengedar yang sah.

Love,
Suhaili Isa