Posts

Showing posts from October 10, 2016

Wedding FarahZek

Image
Lama tak menulis dalam online diary ni....banyak cerita nak diupload,tapi masa agak tak mengizinkan. Ok kita start this week dengan entri Wedding FarahZek my financial & takaful consultant.

Congratulations Farah & Zek....semoga kekal bahagia hingga ke Jannah. Thank you sebab sudi jemput Sue untuk majlis berinai. Jom kita tengok gambar2 di sekitar majlis berinai dan majlis pernikahan yang berlangsung di Masjid Wilayah Kuala Lumpur.

Tema majlis berinai ni kene pakai baju kurung kedah dengan kain batik...huhuhu disebabkan Farah, Sue sanggup belajar ikat kain batik ni. Risau tertanggal depan orang. Husband Sue siap gelak2 sebab tau wife dia tak reti sangat pakai kain batik..hahahahha dalam pantang pun pakai seluar je.





Majlis Pernikahan, Masjid Wilayah Persekutuan 








Gorgeous sangat busana pengantin dan veil Farah. Farah juga ialah client Premium Beautiful Sue. Nampak cantik terletak bila Farah pakai baju pengantin dengan sarungkan Premium Beautiful.

Arfa...my eldest daughter sampai tak b…