Friday, September 9, 2016

New product launched!!! Shake Me

Hello ladies!!! Haaa.....mesti ramai dah balik kampung kan? Semoga selamat pulang ke kampung berhari raya ye. Jangan lupa bawa balik Premium Beautiful dan Set kurus bajet you all....risau balik kampung makan tak jaga, berat naik 5kg. Nak turunkan berat balik bukan senang akak-akak & adik-adik.

By the way....Sue nak share my latest product sesuai untuk mereka yang nak kurus dengan cepat. Introducing our latest product......



Shake...shake...shake... Shake me merupakan minuman campuran soya dan garambuluh..

Apa kelebihan Shake Me?
1. Sumber Mineral
Diperkaya dengan Garam buluh, vitamin, mineral termasuk vitamin A, vitamin B kompleks, vitamin C, kalsium,magnesium,zat besi dan zink.

2. Meningkatkan metabolisma
- Diet kaya protein meningkatkan metabolisma, mengurangkan "hormon lapar" (haaaa.....sapa yang asyik makan je tu...mungkin hormon lapar terlebih) lalu mengurangkan selera makan.

3. Meningkatkan jisim badan tanpa lemak.

4. Menggalakkan pembakaran lemak. Turut diperkayakan dengan L-Carnitine yang membantu membakar lemak. Pilihan terbaik untuk meal replacement.

5. Maintenance
- Asid amino merupakan bahan asas untuk sel badan, hormon, enzim & antibodi. Terdapat 9 jenks asid amino yang tidak dapat disistesis oleh badan dan hanya boleh didapati dari diet.

6. Mengandungi dan tinggi protein
- sumber daripada Soya, kacang dan oat

7. Rendah kalori
- 1 sachet Shake Me hanya mengandungi 90 kalori

8. Tanpa gula - Shake Me tidak mengandungi gula buatan seperti gula kasar, gula halus dan sebagainya.

9. Sumber kalsium, magnesium, vitamin B12 & vitamin C

Haaaa.....dengar kebaikan Shake Me je.....dah bergegar lemak badan ni...tak sabar nak luruhkam lemak & kurus.

Sapa sesuai ambil Shake Me?
1. Orang sibuk bekerja
2. Pelajar
3. Orang tua
4. Mereka yang nak kurus
5. Mereka yang buncit
6. Mereka yang mengalami anemia atau HB rendah
7. Mereka yang mengalami osteoporosis/ tulang rapuh
8. Mereka yang mengamalkan diet atkin atau diet kalori
9. Mereka yang tak boleh kawal nafsu makan.
10. Semua pengguna Premium Beautiful untuk cepatkan lagi proses turun berat badan.

Cara pengambilan?
Bancuh 1 sachet dalam segelas air suam 200ml. Ambil semasa sarapan atau sebagai ganti makan malam anda.

Huiiissshhhh tak sabarnya nak kurus. Sue baru mulakan Shake Me ni pada 5hb September (berat badan 56kg) dan harini Sue timbang 9hb September (berat badan 55kg) yipppeee!!!!!

Jangan lupa....order Shake Me sekarang tau. Sapa nak beli, contact Sue terus 012-6842560. Sekotak ada 20 sachet

Love,
Suhaili Isa

10 Wakil Jualan pertama diperlukan. Wakil jualan akan menerima benefit:
1. Untung runcit 20%
2. Komisen setiap tengah bulan 3%-41%
3. Extra income minimum RM 500 seminggu
4. Tiket melancong percuma Italy/ Umrah

Jom daftar sekarang dengan hubungi no talian 012-6842560