Posts

Showing posts from August 2, 2016

Celgynic Gold : Telan je Cantik

Image
Hello you all...harini Sue nak share this new product sesuai sangat for those yang nak cantik, nak gebu, nak elak sel kanser merebak, nak cepat pandai, nak tambah tenaga bagi suami2....ehhh???? Hahahahahha hehehe



Celgynic gold terdiri daripada ekstrak lesitin yang diambil daripada kuning telur. Ehh? Kuning telur kan banyak kolesterol? Celgynic gold ambil lesitin yang terdapat dalam kuning telur dan diasingkan kolesterol. Haaa gitulah ceritanya.

Apa bagusnya lesitin ni?
1. Lesitin sangat bagus untuk elak Coronary Artery Disease 
2. Lesitin berfungsi untuk repair sel badan yang rosak.
3. Lesitin membantu meningkatkan kecerdasan otak
4. Jangan taktau yang lesitin juga membantu BAKAR LEMAK BADAN

Huiiissshhh...banyak nau fungsi lesitin ni. Jom Sue share pula kebaikan Celgynic Gold.







Eh...banyak pulak fungsi Celgynic Gold ni. Kiranya korang takyah makan kolagen pun hasilnya akan sama macam kolagen tau. Tak caya? Meh kita tengok testimoni you all...telan-telan cantik


Frequently Asked Questions:
1. Bera…