Monday, May 30, 2016

Harga Premium beautiful

Hi semua....

Ramai client yang minta Sue kirakan harga untuk 1 set Premium Beautiful...lagi bila tiba bulan puasa dan kemudian Hari Raya, Premium Beautiful sangat membantu setiap wanita untuk kekalkan berat badan masa Hari Raya. 

Eh...sapa taknak, bila tiba Raya...kita boleh makan macam2 rendang, ketupat,kuah lodeh.....tapi berat badan tetap maintain 50kg. Sapa nak macam tu??? Meh Sue share harga Premium Beautiful.




Huisss....nampak tak tu ada penjimatan sehingga RM 1500. Apa step untuk dapatkan quotation harga Premium Beautiful??

No. 1 : Whatsapp Sue di 012-6842560

No.2 :  Bagi client yang berada di sekitar Lembah Klang & Seremban, boleh book meet up appointment untuk pengiraan harga secara berdepan.

No.3 : Bagi client luar kawasan Lembah Klang & luar Malaysia, boleh berikan ukuran badan seperti di bawah.



No.4 : Minta sesi percubaan percuma Premium Beautiful dahulu. Sama macam kita nak beli baju, kita mesti test dulu. Tapi bila test...bukanlah bermakna kene terus belikan?? Jadi sama jugak dalam kes test pakai percuma Premium beautiful ni. Kita test dulu, tiada paksaan membeli.

No.5 : Beri ukuran badan pada consultant anda, beliau akan dapatkan size Premium Beautiful anda dan kirakan harga mengikut size anda sendiri.

No 6 :  Cara bayaran yang disediakan ialah:
- Credit card 0% installment
- Cash
- Aeon installment RM 96 sebulan
- RHB Easy installment RM 60 sebulan
- Cash installment RM 200 sebulan

No.7: Bila sudah dapatkan Premium Beautiful anda, anda ada masa selama 1 tahun sekiranya untuk tukar size.

No 8 : Anda juga diberikan previlege "Lifetime Warranty" untuk sebarang kerosakan pada Premium Beautiful anda. Kos repair & servis semuanya FREE.

Jadi jangan lupa terus direct Whatsapp Sue 012-6842560 untuk sebarang pertanyaan berkenaan premium Beautiful.