Posts

Showing posts from May 15, 2016

Cara kurangkan Rambut Gugur

Image
Beberapa hari ni...Sue dapat aduan daripada ramai client yang runsing dengan masalah rambut gugur. Pengalaman Sue sendiri, selepas bersalin anak ke-2 rambut memang gugur teruk sampai boleh nampak kulit kepala. Tambah runsing sebab bila tengok dekat bantal, tilam, lantai bilik, toilet, sikat rambut dan tudung....Ya Allah seramnya sampai segenggam rambut gugur.



Dalam hati dah risau takut ada masalah kesihatan serious. Sue cerita masalah pada seorang kawan. Then dia suggest tukar shampoo dan ambil supplemen. Shampoo biasa kita yang jual di supermarket atau farmasi tu memang banyak bahan kimia dan lepas bersalin banyak nutrien badan kita yang kurang. Jadi wajib ambil nutrien tambahan untuk kuatkan akar rambut.
Alhamdulillah dah 2 tahun guna produk yang kawan suggest, rambut dah tak gugur & badan pun bertenaga. Ni Sue kongsikan produk yang Sue guna ye.



Sue kaji bahan yang terdapat dalam shampoo ni...shampoo ni takde Sodium Laureth Sulphate (SLes) yang hasilkan buih banyak dan penyebab kul…