Posts

Showing posts from April 24, 2016

Sneak Peek : Diamond Night 2016

Image
Alhamdulillah...dapat jugak energy nak update blog. Actually Sue down with fever & flu dah 2 minggu. Semalam during event pun badan tak selesa tapi nak jugak datang event untk raikan rakan kongsi The Diamond Circle yang ambil anugerah semalam. 


Malam anugerah Diamond Night ni mengiktiraf semua usahawan yang berjaya siapkan Target Sales minimum:
 Pangkat DSM : RM 180,000
 Pangkat DDM : RM 720,000
 Tabung kereta

Alhamdulillah tahun ni Sue raikan 6 orang rakan kongsi The Diamond Circle yang ambil anugerah semalam. Haaa...inilah pengantin-pengantin yang diraikan semalam.

Bertemakan sparkling & bow, meriah red carpet dewan PICC Putrajaya dengan pakaian bermacam-macam fashion, warna & design. Tapi apa yang lebih membanggakan ialah...Sue dapat lihat betapa ramainya usahawan melayu bumiputera yang berjaya dalam perniagaan. Jihad bisnes untuk ekonomi keluarga & bukan untuk bermegah.

Jom tengok sneak peek gambar semasa event. Disebabkan Sue kurang sihat & Rizal pula bekerja..jadi k…