Sunday, April 24, 2016

Sneak Peek : Diamond Night 2016

Alhamdulillah...dapat jugak energy nak update blog. Actually Sue down with fever & flu dah 2 minggu. Semalam during event pun badan tak selesa tapi nak jugak datang event untk raikan rakan kongsi The Diamond Circle yang ambil anugerah semalam. 


Malam anugerah Diamond Night ni mengiktiraf semua usahawan yang berjaya siapkan Target Sales minimum:
 Pangkat DSM : RM 180,000
 Pangkat DDM : RM 720,000
 Tabung kereta

Alhamdulillah tahun ni Sue raikan 6 orang rakan kongsi The Diamond Circle yang ambil anugerah semalam. Haaa...inilah pengantin-pengantin yang diraikan semalam.

Bertemakan sparkling & bow, meriah red carpet dewan PICC Putrajaya dengan pakaian bermacam-macam fashion, warna & design. Tapi apa yang lebih membanggakan ialah...Sue dapat lihat betapa ramainya usahawan melayu bumiputera yang berjaya dalam perniagaan. Jihad bisnes untuk ekonomi keluarga & bukan untuk bermegah.

Jom tengok sneak peek gambar semasa event. Disebabkan Sue kurang sihat & Rizal pula bekerja..jadi kami terlepas peluang bergambar ramai-ramai.



Tahniah DDM Syikin Salleh, DDM Siti Azlina Osman, DSM Hasnaliza Aini, DSM Azza amri, DSM Siti Norizam Ishak & DSM Rosman.



Seronok sangat bila hadir Majlis Diamond Night ni...ada disediakan menu dinner sekali tau. Sambil dinner..sambil dengar live band & tengok penganugerahan. Rasa excited & exclusive lain macam sikit. Nak tau apa menu malam event?

Jom tengok gambar-gambar happening during event..







Tak sabar nak tunggu official photo by Photographer pula nanti. Oklah semoga kejayaan kawan-kawan ni dapat bagi semangat pada Sue untuk kerja lebih keras dan bantu 3 orang rakan kongsi Sue untuk naik pentas Diamond Night serta Sue juga dapat genggam anugerah Double Diamond Manager & Car Fund Achiever.

Salam sayang,
Suhaili Isa



"Love that makes us grow stronger every single day "