Sunday, April 3, 2016

Logo Halal Yang Diiktiraf JAKIM -2016

Assalamualaikum semua,

Sebagai seorang umat Islam, kita wajib mencari yang halal dan meninggalkan yang syubhah atau haram. Halal ni bukan sahaja daripada konteks pemakanan, tapi merangkumi semua peralatan yang kita gunakan dan cara kita mendapatkan rezeki.

Oklah Sue pun tidaklah begitu arif bab2 agama, tapi Insha Allah akan terus perbaiki diri daripada masa ke masa. Kita ubah diri & pemikiran kita sama2 ye. 

Sebenarnya....Sue nak share Logo Halal yang diiktiraf JAKIM dikemaskini 2016. Thank you so much one of The Diamond Circle Business partner, who shared this with us. Dapatlah Sue kongsikan bersama you all supaya you all lebih yakin dengan produk Sahajidah Hai-O Marketing.



www.suhailiisa.com

www.suhailiisa.com

Alhamdulillah kalau you all tengok gambar No.2 di atas ni, cari bahagian Logo halal negara China, ada 3 sahaja logo halal yang diiktiraf JAKIM buat masa ni. Sue bantu zoom untuk anda.


www.suhailiisa.com

Comparekan logo Halal dari China ni dengan produk Herba Maharani keluaran Sahajidah Hai O Marketing pula




Alhamdulillah...jadi terbuktilah produk Herba Maharani diiktiraf HALAL oleh JAKIM dan juga SELAMAT diambil oleh KKM. Kalau korang taktau apa fungsi Herba Maharani ni....haaaaa....nanti Sue share link about maharani.

Pendek kata... [ kalau you all nak kembali dara, nak rapat2kan apa yang longgar, NAK MUDAH PREGNANT, nak rawat keputihan busuk, nak bagi badan bertenaga, nak rawat masalah haid, nak rawat masalah lutut sakit, nak bagi kembalikan nafsu nak bersama dengan suami yang paling penting...nak persis bidadari dari hujung rambut sampailah hujung kaki ] ......WAJIB AMALKAN MAHARANI. Chinese people diorang cantik sebab dari akil baligh lagi diorang ambil Herba Maharani ni...

Semoga apa Sue share harini dapat beri manfaat pada mereka yang suka travel macam Sue ni. Ehhhh....lupalah nak share logo halal TIDAK DIIKTIRAF JAKIM. Nah Sue share ye supaya kita dapat berhati-hati.





Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560