Thursday, March 24, 2016

Congratulations!!!!

          CONGRATULATIONS AVHIEVERS!!!!!

Alhamdulillah sabtu lepas berlangsungnya Majlis Anugerah SM/SSM 2016 di IDCC Shah alam. Majlis yang mengiktiraf semua usahawan cemerlang yang berjaya siapkan jualan terkumpul sebanyak RM 20,000 untuk pangkat Sales Manager dan RM 60,000 untuk pangkat Senior Sales Manager.

Bangga sangat dengan team The Diamond Circle kerana dapat menghasilkan 30 orang usahawan cemerlang daripada pelbagai latarbelakang pekerjaan. Tahniah CDM Shaliza aziz dan CDM Norain nizar kerana mampu bawa TDC 1 langkah lagi ke puncak kejayaan. Siapa mereka ni? Ni Sue share gambar mentor hebat kami.

Baju hitam - CDM Shaliza aziz
Baju merah - CDM Norain nizar

Antara rakan kongsi The Diamond Circle yang naik pentas terima award ialah......


Haaa....inilah sebahagian usahawan TDC yang menerima award Sabtu lepas. Kali ni Sue juga bawa 6 orang business partners naik pentas SM/SSM 2016. Siapakah mereka?? Tahniah SSM Rosharizal Rosli, suami Sue sendiri. Tahniah SSM Nurliyana Mokhtar, SSM Farah Sakina Shafie, SM Nor Ashikin Sapian, SM Nur Izzah Mokhtar dan SM Mohd Shahrul Nolee iaitu suami kepada SSM Farah Sakina. Bukan mudah perjalanan bisnes mereka, tetapi dengan semangat yang kental, pasti boleh berjaya.

Oklah sekali lagi Sue nak ucapkan tahniah kepada semua qualifier SM/SSM...teruskan usaha dan kita jumpa di pentas Diamond Night. Nah....Sue share gambar happening semasa event.

Berapa income mereka sebagai usahawan yang buat bisnes secara part time dan masih bekerja ni? Nah Sue share payslip bonus kami buat inspirasi anda semua.

RM 5000 extra income setiap tengah bulan tau!!! Bagi yang nak tengok dan dengar busines preview kami, boleh terus Whatsapp Sue 012-6842560 untuk book appointment ye.

Salam sayang,
Suhaili Isa
Suhaili1984@gmail.com