Friday, March 11, 2016

Alhamdulillah...Bonus Day!!!


Alhamdulillah....harini bonus day untuk bisnes kami. Alhamdulillah tak pernah company Sahajidah Hai O marketing lupa bayar bonus setiap bulan atas hasil titik peluh usahawan SHOM. Eehhhh....bukan RM 3000,5000,6000 tau company SHOM bayar. Ada usahawan yang bonus mencecah RM 300,000 sebulan.

Syarikat tempat kita bekerja pun belum tentu dapat bayar gaji pekerja RM 300,000 sebulan. Apa-apa pun, apa yang kita dapat bergantung usaha kita. Bila kita berbisnes dengan SHOM, kami diberikan payslip sahih yang boleh dijadikan dokumen rasmi jika you all nak beli aset.

Jom tengok payslip antara usahawan yang buat bisnes secara part time dan masih bekerja full time.






Bagaimana cara kami buat bisnes?
1. Perlu ada smartphone/laptop
2. Perlu ada facebook,instagram atau blog
3. Hanya bekerja 2-3 jam sehari untuk uruskan bisnes
4. Kelas produk, strategi bisnes disediakan percuma
5. Mesti hadir majlis ilmu sekiranya ingin income 5 angka
6. Perlu ada semangat yang tinggi dan rajin
7. Mesti ada data internet ye

Bayangkan..anda bekerja 2-3 jam je sehari menggunakan facebook, tapi hasil lebih daripada gaji you all bekerja 8 jam sehari.

Macam mana nak mulakan bisnes dan dapatkan produk hebat SHOM??

Kalau dah tak sabar nak tau, cepat2 PM Sue ya. Sue ada 1000 tiket percuma ke Beijing nak bagi you all.



Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560