Thursday, March 10, 2016

Cozuma CC cream review

www.suhailiisa.com

Assalamualaikum...akak,adik,leng lui, pretty ladies...heheheheh lama tak update blog sebab busy jaga anak, jaga suami, jaga diri sendiri, jaga rumah, jaga bisnes lagi. Hehehehe...kadang2 busynya sampai time mandi pun kene bajet 7 minit je sebab anak2 mesti ketuk pintu toilet kalau mandi lama2.

Cerita pasal busy mom ni kan...of coursela kita tak banyak masa nak touch up muka dengan makeup. Apatah lagi nak lukis kening bagi cantik. Jangan harapla kening you all boleh cecantik persis model bila anak dah lebih 2 orang. Tapi takkan nak bagi husband tengok muka pucat dik??? Kat office husband tu berlambak minah2 makeup sampai bergetar rusuk diorang.


Oh no no no...walaupun akak ni tak pandai bab makeup, tetap akak pakai Cozuma Cc cream untuk touch up muka & secalit lipstick di bibir untuk naikkan seri muka. Pagi2 husband tegur isteri dia persis bidadari bersinar bila dia tengok muka isteri sebelum nak pegi kerja. Haaa...tak ke dapat pahala kita sebagai isteri...



So have you heard about Cozuma CC cream??
CC cream ni ialah krim ajaib 10 dalam 1 tau. Fungsi CC cream ni ialah:
1. Sebagai foundation
2. Sebagai concealer
3. UV Protection spf 30PA++
4. Mencerahkan kulit
5. Memudarkan jeragat
6. Anti radang & anti oksidan
7. Lembutkan kulit
8. Mengawal kulit berminyak
9. Hilangkan kedut di muka -- ni akak suka
10. Kecilkan pori-pori muka

Haaa...kesimpulannya bila pakai cc cream ni..korang transform jadi minah korea. Betul!!! Akak tak tipu..meh tengok akak2 ni transform jadi minah korea dalam masa 5 minit je.


Haaa...tengok akak ni muka jawa jadi muka korea



Hehehehe...macam mana cara nak guna CC cream ni??
Muka jawa transform jadi korea

Calit sikit2 Cozuma cc cream ikut cara akak letak tu..kemudian terus ratakan seluruh muka ye. Tak perlu pakai compact powder lagi. Jangan lupa sedikit pemerah bibir atau pelembap bibir daripada Cozuma jugak. 

Haaa....5 minit je naik seri dah. For those nak try Cozuma cc cream, do PM Sue for further details.

Salam sayang,
Suhaili Isa
012-6842560