Posts

Showing posts from March 10, 2016

Cozuma CC cream review

Image
Assalamualaikum...akak,adik,leng lui, pretty ladies...heheheheh lama tak update blog sebab busy jaga anak, jaga suami, jaga diri sendiri, jaga rumah, jaga bisnes lagi. Hehehehe...kadang2 busynya sampai time mandi pun kene bajet 7 minit je sebab anak2 mesti ketuk pintu toilet kalau mandi lama2.

Cerita pasal busy mom ni kan...of coursela kita tak banyak masa nak touch up muka dengan makeup. Apatah lagi nak lukis kening bagi cantik. Jangan harapla kening you all boleh cecantik persis model bila anak dah lebih 2 orang. Tapi takkan nak bagi husband tengok muka pucat dik??? Kat office husband tu berlambak minah2 makeup sampai bergetar rusuk diorang.


Oh no no no...walaupun akak ni tak pandai bab makeup, tetap akak pakai Cozuma Cc cream untuk touch up muka & secalit lipstick di bibir untuk naikkan seri muka. Pagi2 husband tegur isteri dia persis bidadari bersinar bila dia tengok muka isteri sebelum nak pegi kerja. Haaa...tak ke dapat pahala kita sebagai isteri...

So have you heard about Cozu…